Jogerősen kizárták a Tatbányát az átigazolásokból - sajtóhír - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jogerősen kizárták a Tatbányát az átigazolásokból - sajtóhír

Hegedűs Gábor - 2016. October 18. Tuesday 12:58
Tatabánya – A folytatás is veszélybe került a klubnál?
Kép forrása: Tatabánya/Facebook

Továbbra is tartozik játékosainak a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya, így veszélybe kerülhet a csapat jövője.

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség jogerősen egy évre kizárta a Tatabányát az átigazolásból – tudta meg a sportfaktor.huA klubot Várhidi Péter volt sportigazgató és több játékos egyaránt feljelentette az MLSZ-nél, s mindannyian megnyerték ügyüket. A szövetség arra kötelezte a Tatabányát, hogy rendezze tartozásait. 

 


Korábban Massimiliano Caroletti, a Komárom-Esztergom megyei klub ügyvezetője azt állította a Tatabánya Facebook-oldalán, hogy utalt Várhidi Péternek, s helyesbítést várt a volt szövetségi kapitánytól.A sportfaktor.hu úgy tudja, a Tatabányának a mostani keret tagjai felé is van tartozása, s veszélybe kerülhet a folytatás, hiszen lehet, a Bányász a hétvégén nem áll ki a Honvéd II ellen – vagy nem azzal a csapattal, amellyel eddig.„Egy és egy egyharmad havi fizetést kaptam meg, a három egész havi juttatás helyett – nyilatkozta Kiss Károly, a csapat játékosa, aki tíz mérkőzésen hét gólt szerzett ebben a szezonban. – Családi kölcsönökből élünk… Máshogy sajnos már nem megy. Mindenképpen szeretnénk fizetést kapni, jó lenne, ha békésen meg tudnánk oldani ezt az ügyet és menne rendben minden tovább. Eddig csak ígéreteket kaptunk, meg egy kis fizetést, de semmi többet. Szeretnék futballozni, de egységes csapat a miénk, majd közösen eldöntjük, hogy mi legyen. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi lesz a végleges döntés. Nem vagyunk a játék ellen, futballistaként nem is lehetünk, hiszen ez az életünk. Valaminek viszont már történnie kell, mert ez így tarthatatlan.”A Tatabánya tizenegy fordulót követően a 13. helyen áll a 18 csapatos Nyugati csoportban.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!