nb1.hu

Játszott 90 percet az NB I-ben, majd felhívta Tökölit, hogy másnap játszik az NB III-ban is

Példamutató viselkedés.

Minden pont kiemelten fontos a paksi tartalékoknak, hiszen a Makótól két ponttal lemaradva, az utolsó helyen tanyáznak. Igyekeznek is megragadni minden lehetőséget, amit az is mutat, hogy a nyitófordulóban az első helyen álló, bajnoki címért küzdő Szentlőrincet is sikerült meglepniük (1-1), igaz az élcsapat azóta is csak 1-1 pontot szerzett. Most pedig a Hódmezővásárhely ellen gyűjtötték be a három pontot.
 
Láthatóan Zachán Péter is tudja, mekkora erőket kell megmozgatnia klubtársainak, hogy bentartsák a csapatot a harmadosztályban, hiszen segítő kezet nyújtott, és 90 percnyi élvonalbeli játékot követően, jelentkezett Tököli Atillánál is, hogy pályára lépne.
 
– A szombati NBI-es meccset követően magam hívtam fel Tököli Attilát, hogy szeretnék velük tartani vasárnap, hiszen tudtam, hogy kevesen vannak, én pedig úgy éreztem, egy félidőnyit mindenképpen bírok még –mesélte döntéséről a klub honlapjának a védő. – Rátérve a mérkőzésre: láttam a csapaton, hogy mindenki kellően motivált, ami talán annak is köszönhető, hogy a héten sokat beszélgettünk a meccs fontosságáról. Mindenkin látszott, hogy fontos számára a győzelem, minden csapattársam úgy állt a találkozóhoz, hogy nyernünk kell. Örülök, hogy ezt aztán sikerült megvalósítanunk. Ezúton is gratulálok az egész csapatnak.
 
Tököli Attila, a csapat vezetőedzője, nem meglepő módon, példaértékűnek nevezte a játékos hozzáállását, a meccsről pedig elmondta: „Összességében azt kaptuk a találkozótól, amit vártunk. Egy rendkívül agresszív, időnként a durvaság határait súroló ellenfél ellen játszottunk, így a küzdelem dominált a mérkőzésen. Annak ellenére becsülettel próbálkoztunk, hogy nagyon sok lehetőségünk nem adódott a kilencven perc folyamán. Hála Istennek azonban volt egy olyan szituáció, aminek következtében végül a hazaik kapujában kötött ki a játékszer, ez értékes három pontot ért számunkra.”
 
Ez a három pont annak tudatában még többet jelenthet a csapatnak, hogy egy közvetlen riválisát, az így már csak három ponttal előttük levő Hódmezővásárhelyet győzték le. Tököli Attiláéknak még 11 forduló áll rendelkezésükre, hogy kivívják a következő évre is az NB III-as tagságot. Eközben akár a megyei rivális Szekszárdot is megelőzhetik, akik komoly gól hiánnyal küzdenek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC