nb1.hu

Játék nélkül is nyertek a sényőiek

Várják az újabb döntést.

Az MLSZ hétfői döntése miatt az NB III-ban is szünetel a küzdelem. A Keleti csoportban érdekes a helyzet az Ózd kizárása miatt, hiszen minden fordulóban lesz egy szabadnapos. A DEAC mellett a Sényő-Carnifex is letudott egy olyan hétvégét, amikor nem kellett pályára lépnie. 
 
A negyedik helyen álló sényői együttes a tavaszt a Tállya elleni 1-0-s győzelemmel kezdte, majd az előző fordulóban pihenhetett. A szünet során sem szorult hátrébb a csapat a táblázaton, mivel az ESMTK nem bírt a Gyöngyössel (0-0-s döntetlennel zárult a találkozó). 
 
"A forduló nyertesei vagyunk, mert játék nélkül is tartottuk a negyedik helyünket, de a nyertest csak idézőjelben lehet mondani, mert természetesen fontosabb dolgok vannak most ennél. Várjuk a szövetség további döntéseit, hogy mikor és milyen formában folytatódhat a bajnokság. Nyilván nincsenek könnyű helyzetben a döntéshozók sem" – mondta Imrő László a szon.hu-nak. Imrő Fiumei Viktorral közösen irányítja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulatot. 
 
A Sényő a pontvadászat egyik leggólerősebb csapata. A gárda 17 összecsapás alatt 37 találatot termelt. Ettől több gólt csak a listavezető DEAC futballistái szereztek (45-öt). A Jászberény a Sényőhöz hasonlóan 37 alkalommal mattolta az ellenfelek hátsó alakzatát. 
 
A Sényő a következő fordulóban a DEAC-hoz utazik, de azt, hogy mikor rendezik meg ezt a mérkőzést, még senki sem tudja megtippelni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC