Jászberény: visszatérhet a védő - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jászberény: visszatérhet a védő

Juhász Gergely - 2021. September 10. Friday 17:00
Újra stabil lehet a védelem.
Kép forrása: jaszberenyifc.hu
ÍME, A JÁSZBERÉNY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A hét végén a bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú pontvadászat. Csapatunk vasárnap 16 órakor Kisvárdán lép pályára. A találkozót Gál Péter vezeti, segítői Kulcsár Dániel és Kovács Brankó lesznek.
 
Kellemetlen ellenfél, a mindenki számára veszélyes Kisvárda II vár csapatunkra vasárnap a Várkert-stadionban. A Kocsis János dirigálta gárda idén csupán egyetlen találkozón – általános meglepetésre az újonc Hidasnémeti ellen – maradt pont nélkül, ugyanakkor négyszer is begyűjtötte a három pontot. Mivel élvonalbeli klub második gárdájáról van szó, mindig kulcskérdés, hány játékos játszik vissza az első keretből. Legutóbb Putnokon például Hej Viktor, Anton Kravcsenko és Driton Camaj – utóbbi gólt szerzett és kiállították a meccs hajrájában – lépett pályára a fakóban. Ami talán kiszámíthatóbbá teszi a várdaiak hétvégi összeállítását, hogy az NB I-es alakulat is vasárnap délután lép pályára Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen, így nem valószínű, hogy Hej Viktorékat otthon hagynák a szabolcsiak.
 
Ami csapatunkat illeti, végre letelt Aranyos Mózes összeállítása, s visszatérhet a védelem közepére. Ezáltal remélhetően visszanyeri korábbi stabilitását hátsó alakzatunk, mely az első négy fordulóban csupán három, az utolsó két meccsen ellenben hat gólt kapott…"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!