Jászberény: Remili után újabb játékosok sorsa dőlhet el - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jászberény: Remili után újabb játékosok sorsa dőlhet el

Simon Zoltán - 2022. July 07. Thursday 14:11
Próbázókat tesztelnek.
Kép forrása: Jászberény
Mint jeleztük, a Jászberény tegnap bejelentette, hogy leigazolta az NB II-ből kiesett III. Kerületi TVE támadóját, Remili Mohamedet, aki a tegnapi, Monor ellen elszenvedett 2-1-es edzőmeccsen már be is mutatkozott régi-új csapatában. A Jászberény nemrég újabb bejelentést tett:
 
"Ahogy az az átigazolási időszakban lenni szokott az amatőr osztályokban, többen is önként jelentkeznek próbajátékra. Miközben az általunk erősítésként kiszemelt játékosokkal – ismerve képességeiket – azonnal tárgyalóasztalhoz ülünk, az ily módon érkezőknek rövid idő alatt az edzéseken, felkészülési meccseken kell bizonyítaniuk.
 
Nem volt ez másként a tegnapi, Monor elleni kilencven perc során sem. Míg Fejes János és Remili Mohamed értelemszerűen már a JFC játékosaként lépett pályára, többen tesztmeccsként foghatták fel a találkozót. A 21 éves Sándor Bence Gyöngyösről, a 19 éves Tolnay Rokkó a Csepeltől, míg a 18 esztendős Mázsás Gábor a Győri ETO utánpótlásából érkezett Jászberénybe. Sorsukról – és a hozzájuk hasonlóan érkező próbázókról – a szombaton kezdődő edzőtábor előtt döntenek klubunk vezetői."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!