Jászberény: MTK-neveléssel bővülhet a keret - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jászberény: MTK-neveléssel bővülhet a keret

Bíró Ádám - 2021. February 08. Monday 12:00
NB II-es tapasztalattal is rendelkezik.
Kép forrása: jaszberenyifc.hu
A Jászberény közleménye:
 
"Mint arról már többször írtunk, még egy támadót keres csapatunk. Az elmúlt napokban több játékost is tesztelt szakmai stábunk, s mától ismét érkezik egy próbázó.
 
Az elmúlt meccseken nyújtott teljesítménye alapján ajánlatot tettünk a 24 éves Gémes Lászlónak, ám az elképzeléseink egyelőre meglehetősen távol állnak egymástól – tudtuk meg klubunk elnökétől, dr. Gottdiener Lajostól. – A labda most nála pattog, ha enged az igényeiből tárgyalhatunk, ha nem, más után nézünk. Nem akarunk kicsúszni az időből, éppen ezért mától egy héten keresztül csapatunkkal készül a kilenc éven keresztül az MTK-ban nevelkedő, nem mellesleg megyebeli, karcagi születésű Szerencsi Miklós.
 
A 23 éves támadó már 18 évesen az NB III-ban játszott a kék-fehérek második csapatában, majd a Monor együttesével egy évet eltöltött a másodosztályban is. Huszonöt meccsen szerepelt az NB II-ben és négy gólt szerzett. Tavaly nyáron Dorogra szerződött, és bár 14 találkozón pályára is lépett az ősszel, nem tudott meghatározó szerepet kivívni magának. Egy fiatal esetében pedig mindennél fontosabb, hogy játsszon és ne a padon üljön, ezért ha a szükség úgy hozza, egyet vissza kell lépni a fejlődés érdekében. Szerencsi Miklós a heti edzések mellett szerdán a Gyöngyöshalász, majd szombaton a Honvéd U19 ellen bizonyíthatja tehetségét."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!