Jászberény: komoly betegséghullám - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jászberény: komoly betegséghullám - reakció

NB3.hu - 2023. March 03. Friday 19:48
Nincs könnyű helyzetben a csapat.
Kép forrása: Jászberény/Facebook
 
Az NB III Keleti csoportjában a 19. helyen áll a Jászberény. A csapat a hétvégén a nyolcadik pozíciót elfoglaló Karcagot fogadja. Nincsenek könnyű helyzetben a jászberényiek, mivel komoly betegséghullámmal küzdenek. Íme a közlemény:
 
"Télen alaposan átalakult és megfiatalított csapatunknak nem elég, hogy lényegesen rutinosabb ellenfelekkel kell felvenni a harcot a bajnoki mérkőzések során, most még olyan betegséghullám is sújtja, mely minden együttest megviselne.
 
A múlt vasárnapi, sényői összecsapásunkat nyolc(!) játékosunknak és vezetőedzőnknek is ki kellett hagyni és a jelenlegi állás szerint azóta sem javult semmit a helyzet.
 
Sajnos továbbra is ugyanazokkal a gondokkal küzdünk, mint a múlt héten – tudta meg honlapunk Besenyi Gábortól. – Egyetlen betegünk sem gyógyult még meg, ráadásul félő, hogy újabb játékosok is elkapják a betegséget. Jászberényben az elmúlt hetekben ugrásszerűen megemelkedett a lázas, influenzás tünetekkel járó betegek száma, megjósolhatatlan, hogy ez miként csapódik majd le nálunk. Arról már nem is beszélve, hogy egy többnapos, lázas betegség mennyire viseli meg a szervezetet..."
 
A Jászberény-Karcag meccs vasárnap 14 órakor kezdődik. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!