nb1.hu

Jászberény: két játékos is érkezhet a visszalépő csapattól?

Sok nehézséggel küzdenek a jászberényiek.

Az NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény bejelentése:
 
"Régen nem volt rá példa, hogy NB-s bajnokságból menet közben lépjen vissza egy csapat. Mint a hét elején napvilágot látott, most ez is megtörtént. Az előző idény ezüstérmese, a MOL Magyar Kupa múlt szombati játéknapján az NB I-es Vasastól csak a hajrában kapott góllal (1-2) vereséget szenvedő Balassagyarmat bejelentette, hogy anyagi nehézségek miatt visszalép a pontvadászattól.
 
Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi lesz most a BSE játékosaival, hiszen az átigazolási időszak három hete véget ért. Információink szerint a szövetségnek meg kell várni, hogy hivatalosan is beérkezzen a visszalépésről szóló nyilatkozat, ezt követően születik egy határozat arról, hogy szabadon igazolhatók a balassagyarmati klub játékosai.
 
A sérülések miatt sajnos nagyon szűkös játékoskeret áll Lakatos Béla vezetőedző rendelkezésére, így nem titok, megkerestünk két gyarmati játékost, hogy amennyiben igazolhatóvá válnak, örömmel látnánk őket Jászberényben. Hogy szerződtetésükre mekkora esélyünk van, hamarosan kiderül …"
 
A Jászberény nyolc forduló alatt csak négy pontot szerzett az NB III-ban, ezzel jelenleg a 19. helyen áll. A Balassagyarmat kedden jelentette be, hogy visszalép a bajnokságtól:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC