nb1.hu

Jászberény: hiányposztra érkezett új játékos

A kapu előtt is feltalálja magát.

Megkezdte az építkezést a következő szezonra a Jászberény csapata. Az NB III-ban szereplő klub már korábban megegyezett Gábor Lukáccsal, ezúttal pedig Gergely Péter érkezését jelentették be a vezetők. Íme a jászberényiek közleménye a 26 éves labdarúgóról:
 
"Még csak a hét elején jelentette be klubunk, hogy mindenben megegyezett a legutóbb Kazincbarcikán szerepelt támadóval, Gábor Lukáccsal, máris megérkezett az erősítésként kiszemelt újabb játékos.
 
Az évek óta a Gyöngyös meghatározó játékosának számító – csapatkapitánya is volt az együttesnek -, 26 éves Gergely Péter is elfogadta klubunk ajánlatát. Mindez azt jelenti, hogy az első nyári edzéstől kezdve Német Gyula vezetőedző irányításával készül a következő szezonra. A jó kötésű védekező középpályás hiányposztra érkezik, hiszen a keretünkben hosszú ideje nem találni olyan játékost, aki a védelem előtti szűrő szerepében érezné magát leginkább otthonosan. Gergely Péter ugyanakkor a kapu előtt is feltalálja magát, szezononként 8-9 gólt szerzett az elmúlt években."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC