Jászberény: bejelentés az MTK csatáráról - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jászberény: bejelentés az MTK csatáráról

Juhász Gergely - 2021. February 09. Tuesday 14:13
Méghozzá hivatalos.
Kép forrása: jaszberenyifc.hu
ÍME, A JÁSZBERÉNY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Hétfőn örömmel tájékoztattuk szurkolóinkat, hogy egy tehetséges, fiatal, évek óta az NB II-ben szereplő támadó érkezhet csapatunkhoz. Nos sajnos Szerencsi Miklós (egyelőre) nem jön Jászberénybe, ugyanis nevelőklubja – ahova érvényes szerződés köti -, az MTK mindenképpen azt szeretné, ha a másodosztályban szerepelne, így a jelek szerint marad kölcsönben Dorogon.
 
Szerettük volna Miklóst a JFC színeiben látni, hiszen azon felül, hogy számunkra erősítést jelentett volna, még megyei születésű is, de egyelőre úgy tűnik, nem lesz az üzletből semmi – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Ennek ellenére úgy érzem, átalakult kezdőcsapatunk ütőképes lehet a bajnokságban, s ha elkerülnek a sérülések, eltiltások, akár meg is őrizhetjük dobogós helyezésünket.
 
Eredetileg szerdán edzés lett volna együttesünk számára, ám sikerült egy – zárt kapus – edzőmeccset soron kívül lekötni a műfüves pályára. Holnap 18 órakor a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyöshalász gárdája ellen szemrevételezheti vezetőedzőnk, Német Gyula, hol is tart a felkészülésben csapata."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!