nb1.hu

Iváncsa: gólgyártás mesterfokon

A hátukat nézi a mezőny.

A Fejér megyei együttes az elmúlt évek meghatározó csapata az NB III Közép csoportjában.Tavaly a hetedik helyen végzett, tavalyelőtt pedig bajnok lett az Iváncsa, de végül nem vállalta az NB II-őt, végül az azóta már az élvonalban vitézkedő Kecskemét jutott fel másodikként.  Tóth András csapat idén sem lassít. Nyolc fordulót követően az élen a gárda a Közép csoportban. Mindössze a Balassagyarmat tudott pontot rabolni a piros-fehérektől. Veretlenül hét győzelemmel és egy döntetlennel már 3 pontos lépéselőnyben az ESMTK-hoz képest az együttes.
 
A legfélelmetesebb statisztika azonban nem a fent említettek, hanem a lőtt és kapott gólok számának az aránya. Eddig 28 gólt szerzett az Iváncsa, ami nem csak a csoportjában hanem az egész NB III nézve a legtöbb. Átlagban 3,5 gólt rúgnak a játékosok és emelett a védelem is teljesít hiszen eddig mindössze négyszer örülhettek az Iváncsa ellenfelei. Ennél kevesebb gólt csak a BVSC-Zugló mutathat fel a három kapott góllal, de a gólkülönbsége Tóth András csapatának a legjobb. A legrosszabbul a bánkiak jártak, ők hetet kaptak, de a Szolnok, az Újpest II és a Cegléd is “belenézett” egy ötösbe. 
 
Azt nem tudni, hogy meddig tart ki az együttes jó formája, de egy biztos, aki az Iváncsa meccseit választja annak gólokban nem lesz hiányérzete. Jó erőfelmérő lesz a csapatnak a hétvégi Gyirmót elleni Magyar-kupa találkozó, ahol egy magasabban jegyzett csapat ellen tesztelhetik tudásukat a labdarúgók. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC