Iváncsa: egyből győzelmet szállítottak az új igazolások - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Iváncsa: egyből győzelmet szállítottak az új igazolások

Simon Zoltán - 2022. January 18. Tuesday 12:51
Hárman csatlakoztak.
Kép forrása: Iváncsa
A Közép-csoportban a 12. helyen vonult téli pihenőre az az Iváncsa, mely gárda a Bicske ellen 2-1-re megnyerte az első téli edzőmeccsét, új játékosainak is köszönhetően.
 
ÍME, AZ IVÉNCSA BESZÁMOLÓJA:
 
Az elsö felidőben két új igazolás is a kezdőcsapatban kapott helyet Fehér Imre es Molnar Márko Miklós személyében.
 
Sokáig tapogatozó volt a játék, nehezen sikerült fogást találni az ellenfélen, így meddő mezőnyfölényben játszottunk. Ellenfelünk lényegében két alkaommal tudott nagyobb helyzetet kialakítani, igaz abból az egyik góllal is zárult még a szünet előtt.
 
 

 
A fordulást követően több helyen is történt valtozás - később már minden nevezett játékos lehetőséghez jutott. Ebben a játékrészben már sokkal dinamikusabb, agresszívabb arcát mutatta az együttes. A harciasságnak és az agilis játéknak köszonhetően hamar sikerült egalizàlnunk, majd a vezetést is megszerezni: Előbb Suszter volt eredményes, majd egy sarokrugas utáni kipattanót lőtt a hálóba egy szintén új szerzemény, Miskovicz Roger. 
 
Ezt követően a vendégek is elédezni kezdtek, az ido előrehaladtával pedig egyre tobb helyzetet dolgoztak ki. Stabil védekezésünknek köszönhetően a hálónk érintetlen maradt.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!