nb1.hu

Ismét nyert a Fradi – reakció

Remek szériában a zöld-fehérek.

A FERENCVÁROS BESZÁMOLÓJA:
 
,,Az NB III Közép-csoportjában szereplő tartalékcsapatunk vasárnap mindkét félidőben betalált.
 
Az előző két mérkőzését a Monor és az ESMTK ellen megnyerő, október 3. óta veretlen FTC II vendége vasárnap a tabella második felében található Gerjeni SK volt az NB III Közép-csoportjában. Az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban két zöld-fehér csapat találkozott, ám a mieink ezúttal fehér-arany összeállításban szerepeltek.
 
Borbély Balázs vezetőedző együttese jól kezdett, hiszen Pintér Dániel révén már a 18. percben megszerezte a vezetést – Varga Stefan beívelését követően gólszerzőnk jól vette át a labdát, majd hat méterről a kapuba gurított (1-0). Ezt követően több pontatlanság jellemezte a mieink játékát, ám a második játékrészben is sikerült korán gólt szerezni: az 50. minutumban büntetőhöz jutottunk, a megítélt tizenegyest pedig Szánthó Regő értékesítette (2-0).
 
Noha a folytatásban mindkét fél előtt adódtak helyzetek, újabb gól már nem esett, így sorozatban harmadszor is győztesen hagyhatta el a pályát az FTC II. Együttesünk a három siker előtt kétszer döntetlent játszott, azaz öt meccs óta veretlen a harmadosztályú bajnokság Közép-csoportjában.
 
– Nehéz meccs volt, mert nagyon mélyen és masszívan védekező ellenféllel játszottunk. Szerencsére sikerült még az első félidő derekán betalálnunk, ezután viszont sok volt a pontatlanság, a techniakai hiba. Erről beszéltünk a szünetben, ennek kösönhetően változott a játék képe, több területünk lett, gólhelyzeteket is tudtunk kialakítani. Egy lehetőséget gólra is váltottunk. Bár az ellenfélnek is volt pár helyzete, szerintem megérdemelten győztünk – értékelt Borbély Balázs vezetőedző a lefújást követően.
 
Az FTC II október 31-én, vasárnap folytatja szereplését, akkor a Balassagyarmat vendége lesz."
 
Férfi labdarúgás, NB III Közép-csoport
 
FTC II–Gerjeni SK 2-0 (1-0)
 
Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont. Játékvezető: Újhelyi Tamás
 
FTC II: Szécsi – Juhász, Könczey, Cubra, Szücs – A. Mazzonetto, Varga (Burzi, 83.), Pintér (Godányi, 75.) – Szánthó, Gera, N. Mazzonetto (Vogyicska, 83.). Vezetőedző: Borbély Balázs
 
Gólszerzők: Pintér (18.), Szánthó (50., tizenegyesből)
 
Sárga lap: Királyházi (50.), Paget (73.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC