Interjú Várhidi Péterrel, a Tatabánya vezetőedzőjével - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Interjú Várhidi Péterrel, a Tatabánya vezetőedzőjével

Simon Zoltán - 2016. June 17. Friday 05:37
Tatabánya – Hamarosan feltöltődik a gárda egy fős kerete.

A jelenlegi egy, azaz egyfős keretet hamarosan feltöltik a Bányásznál. A következő szezon nagy feladata, hogy kiharcolják az NB II-be jutást. Várhidi Péter vezetőedzővel beszélgetett a klub honlapjának a szerkesztője.

 

- Hogyan értékeli a magunk mögött hagyott szezont, az ötödik helyet?

- Számomra egyértelműen csalódás volt. Ennek a gárdának az NB. II.-ben lett volna a helye, erősebbnek tartottam, mint a Dorogot és a Győrt. Az őszi szereplésünk után eldőlt, hogy a bajnoki cím már elszállt, de a feljutás kiharcolására még volt esélyünk, ám a tavaszi katasztrofális kezdés rányomta a bélyegét a folytatásra is. Nem volt véletlen az edzőváltás sem. Az utolsó néhány forduló előtt azonban le a kalappal! Egy mentálisan mélyponton lévő társaságot vettem át, amely aztán talpra állt (Várhidi Péterrel a kispadon sorban az összes – szám szerint hét – mérkőzését megnyerte a csapat – a szerk.), melyből aztán többen is távoztak. Egy szavam nem lehet az itt maradtakra, átérezték a helyzet jelentőségét a külföldiek is.

 

- Mi a helyzet a jelenlegi játékoskerettel?

- Egy játékosunk van, Rigó Gábor.

 

- Felteszem, idővel azért bővítik a létszámot…

- Természetesen. A klubvezetés folyamatosan tárgyal a kiszemeltekkel. A nevezési határidő egyébként az NB. III.-ra június 20-a, ígéretet kaptunk arra, hogy minden körülmény biztosított lesz az induláshoz.

 

- Lehetett hallani fizetési problémákról is a tavasszal… Ezek szerint megteremtik az anyagi biztonságot.

- Olyan információkat kaptam, hogy nyugodtan futballozhatjuk végig a szezont. Az igazolásokra is készen áll a koncepció, rövid időn belül legalább 10-12 játékost szerződtetnénk.

 

- Milyen tervekkel vágnak neki az új szezonnak?

- Egyértelműen a feljutás a cél! Azért jöttem Tatabányára, hogy csak fél évet töltsek az NB. III.-ban, sajnos a dolgok másképp alakultak.

 

- És Várhidi Péter a következő szezonban is a Tatabánya FC kötelékéhez tartozik?

- Az előttünk álló idényt még mindenképp bevállalom itt. Az, hogy milyen minőségben teszem ezt, még kérdéses. Természetesen a tulajdonos dönt.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!