nb1.hu

Ikszelt az MTK és a Csepel, Pölöskei Gábor még keresi a csapatát

Budapest – A felkészülési meccsen inkább a fiatal játékosok kaptak lehetőséget.

Az MTK Budapest II. csapata szerdán kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorát. Szombat délelőtt, a Lantos Mihály Sporttelepen következhetett a Csepel FC elleni, második edzőmérkőzés.

 

 

Az MTK a Demjén – Sági, Relics (próbajátékos), Széles, Deutsch – Lustyik, Bayer – Fehér, Hinora, Takács Krisztofer – Csicsek összeállításban kezdtek, csereként pedig Fadgyas, Erdei – Nagy M., Nagy Zs., Szerencsi, Szuhodovszki, Selyem, Tóth-Ilkó, Tokodi (próbajátékos) vártak bevetésre – olvasható az mtk.hu-n.

 

A kék-fehérek ugyan végigtámadták a meccset, míg a Csepelnek nem igazán volt komoly gólszerzési lehetősége. A helyzetek és a folyamatos mezőnyfölénye alapján győzelmet érdemelt volna az MTK, de nem sikerült a kapuba találnia, ezért meg kellett elégednie a gól nélküli döntetlennel.

 

MTK Budapest–Csepel FC 0–0 

 

A találkozó végén Pölöskei Gábor, az MTK II vezetőedzője értékelte a látottakat:

 

– A mai találkozón fiatal játékosaink kaptak lehetőséget. Az első félidőben jól futballoztunk, több lehetőségünk is adódott, főleg a széleken tudtunk mögéjük kerülni, de gólt nem sikerült szereznünk. A második játékrészben mind a hét cserejátékosunk pályára lépett, de ekkor már nagyon deffenzíven és mélyen játszott ellenfelünk, nehéz volt ellenük, de még így is több helyzetünk adódott, kapufát is rúgtunk. A második edzőmérkőzésünk volt, ennek megfelelően zajlott a találkozó, mindenki lehetőséget kapott. Keressük még a csapatot, de akikre majd a tétmérkőzésen számítani fogok, azok egyre többször fognak pályára lépni – zárta gondolatait vezetőedző. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC