nb1.hu

III. Kerület: mekkora változás várható a keretben?

Kemenes Szabolcs a legnagyobb riválisról is beszélt.

3-1-re kikapott a Honvédtól hazai pályán a III. Kerület, ezzel kiesett a Magyar Kupából. A mérkőzés után Kemenes Szabolcs az értékelés mellett a várható játékosmozgásról is beszélt.
 
Kemenes Szabolcs szerint az eredmény vállalható, főként a mutatott játék képe alapján. Elmondása szerint kicsit elfáradt a csapata a második félidőre, mert eddig műfüvön készültek és a valódi gyep az sokkal nagyobb erőbefektetést igényel. Elégedett volt tehát a Kerület edzője, dolgoznak tovább a céljaik elérése érdekében.
 

Újpestről igazolt a III. Kerület

 

Kemenes szerint jót tett nekik, hogy eltolták a meccset. A Kerület trénere elmondta továbbá, jónak tartja, hogy rövid a téli szünet az NB I-ben azonban a harmadosztályban nem lehet a három hónapos leállást kihagyni, mert ebben az időjárásban nincsenek olyan állapotban a pályák, hogy meccset lehessen rajtuk játszani.
 
Végül honlapunk arról érdeklődött, hogy mi a vezetőedző véleménye a riválisokról és várhatóak-e további igazolások:
 
,,A legnagyobb riválisunk a Mosonmagyaróvár, ott történtek olyan minőségi igazolások, amik azt jelzik, hogy komoly szándékaik vannak tavasszal. Nálunk a keret az viszonylag erősnek mondható a mi szintünkön, ezért óriási vándorlást nem is terveztünk és nem is lesz."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC