nb1.hu

III. Kerület: kapus és jobbhátvéd érkezett

Ezúttal is klublegendák köszöntötték az érkezőket.

Zajlik az átigazolási időszak az NB III Nyugati csoportjában érdekelt III. Kerületi TVE csapatánál is. A klub a Facebookon jelentette be Hajagos Tamás és Marques-Airosa Patrik érkezését. Íme a közlemény:
 
"Fogadjátok szeretettel Hajagos Tamást és Marques-Airosa Patrikot. Tomi a kapusposztot erősíti, Marques pedig posztját tekintve jobb oldali védő. 
 
Természetesen ezúttal is tartottuk magunkat korábbi kezdeményezésünkhöz és új játékosainkat TVE-legendák köszöntötték klubházunkban. 
 
Hajagos Tomit az a Varga László üdvözölte, aki 1993-tól 1999-ig, hat éven át játszott kék-fehérben. Egy korabeli interjúban ezt az időszakot jelölte meg pályafutása legszebb hat esztendejeként, majd később az első csapat edzőjeként is segítette a Kerületet. 
 
Marques-Airosa Patrikot Jankov Péter köszöntötte, aki 1991-től 1997-ig volt a Kerület játékosa. Márton Zoltán mesélte Petiről, hogy lekövethetetlen testcselével az őrületbe kergette az ellenfél védőit, “kerületes” időszaka során 43-szor talált be az ellenfél kapujába."
 

A 26 esztendős Hajagos Tamás az őszi idényben a Nagykanizsa kapuját 12 NB III-as bajnokin őrizte. Marques-Airosa Patrik a Pécsnek intett búcsút. A 27 esztendős jobbhátvéd a mostani idényben 7 NB II-es bajnokin lépett pályára. 
 
A III. Kerület az ötödik helyen telel, a csapat február 12-én a Puskás Akadémiát fogadja a bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC