III. Kerület: kapus és jobbhátvéd érkezett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

III. Kerület: kapus és jobbhátvéd érkezett

NB3.hu - 2023. January 21. Saturday 18:29
Ezúttal is klublegendák köszöntötték az érkezőket.
Kép forrása: III. Kerületi TVE/Facebook
Zajlik az átigazolási időszak az NB III Nyugati csoportjában érdekelt III. Kerületi TVE csapatánál is. A klub a Facebookon jelentette be Hajagos Tamás és Marques-Airosa Patrik érkezését. Íme a közlemény:
 
"Fogadjátok szeretettel Hajagos Tamást és Marques-Airosa Patrikot. Tomi a kapusposztot erősíti, Marques pedig posztját tekintve jobb oldali védő. 
 
Természetesen ezúttal is tartottuk magunkat korábbi kezdeményezésünkhöz és új játékosainkat TVE-legendák köszöntötték klubházunkban. 
 
Hajagos Tomit az a Varga László üdvözölte, aki 1993-tól 1999-ig, hat éven át játszott kék-fehérben. Egy korabeli interjúban ezt az időszakot jelölte meg pályafutása legszebb hat esztendejeként, majd később az első csapat edzőjeként is segítette a Kerületet. 
 
Marques-Airosa Patrikot Jankov Péter köszöntötte, aki 1991-től 1997-ig volt a Kerület játékosa. Márton Zoltán mesélte Petiről, hogy lekövethetetlen testcselével az őrületbe kergette az ellenfél védőit, “kerületes” időszaka során 43-szor talált be az ellenfél kapujába."
 

A 26 esztendős Hajagos Tamás az őszi idényben a Nagykanizsa kapuját 12 NB III-as bajnokin őrizte. Marques-Airosa Patrik a Pécsnek intett búcsút. A 27 esztendős jobbhátvéd a mostani idényben 7 NB II-es bajnokin lépett pályára. 
 
A III. Kerület az ötödik helyen telel, a csapat február 12-én a Puskás Akadémiát fogadja a bajnokságban.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!