nb1.hu

Így ütötte ki az Újpest ifj. Albert Flórián csapatát

Visszanézhető a teljes meccs.

AZ ÚJPEST BESZÁMOLÓJA:
 
,,A második félidőben ötször is megzörgettük a hálót
 
Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre a hétvégi fordulóban, hiszen azt a BKV Előrét fogadta második csapatunk a Szusza Ferenc Stadionban, aki feljutási szándékát nem rejti véka alá, és ennek megfelelően a tabella második helyén tanyázott a forduló előtt. Ahogy ezt múlt heti cikkünkben is „ígérte” Mundi Viktor, ezen az összecsapásokon más taktikával, védelmünket hátrébb húzva kezdtük meg a találkozót. Ellenfelünk már az első perctől magasan letámadott minket, próbált a szélekről a hátvédsorunk mögé kerülni. Ez mégis nekünk sikerült először, ekkor Máté indította remekül az első csapatból „visszajátszó” Croizet-t, aki magabiztosan értékesítette első ziccerét már a 3. percben.
 
Továbbra is ült a taktikánk, hiába volt a mi térfelünkön többet a labda, a helyzetek az ő kapujuk előtt teremtek. Előbb Croizet ugratta ki Kálnoki-Kist, akinek bombája beleléptek, de így is lövéssel végződött az akció, mert Croizet tizenhatról alig tévesztett célt, az első negyedóra végén pedig Bírónak volt egy az egyes szituációja a hálóőrrel szemben, de nem tudott túljárni a portás eszén. A mezőnyben kiegyenlített percek következtek, de félóra elteltével megint Croizet lépett ki és újra higgadtan helyezte a labdát a hálóba, ezzel kialakítva a félidei eredményt.
 
A második játékrészben szemre talán kicsit feljebb toltuk a védelmünk, ezzel a játék képe annyiban változott, hogy többet tudtuk járatni a labdát. A félidő derekán azonban szűk negyedóra alatt lezártunk minden még nyitott kérdést, hiszen 4-szer is betaláltunk ellenfelünk kapujába. Előbb újra Croizet volt megállíthatatlan, majd Kálnoki-Kis bombázott a felső léc alá, ekkor Croizet okosan vonta ki magát a játékból, majd alig pár perccel később Mucsányi volt eredményes egy sakk-mattig kijátszott szituációnál, és nagyjából ugyanennyi idő elteltével Kovács szaladt el a jobb szélen és meg sem állt a kapuig, ahol szépen emelte át a hálóőr teste felett a játékszert. A végeredményt a 88. percben Fehér állította be, ő egy szabadrúgás után fejjel továbbította a labdát a gólvonal mögé.
 
Mundi Viktor, a srácok vezetőedzője így nyilatkozott a lefújás után:
 
„Gratulálok a csapatnak, nagyarányú győzelmet arattunk, ami bizonyos periódusokban a játék képében abszolút nem volt benne. Ismét egy célfutballt játszottunk, tehát mélyen visszazártunk és abból próbáltunk kontrázni, amiket csaknem 100%-ban sikerült is kihasználni az elején. Utána már felszabadultabbak lettünk, tetszetős támadásokat vezettünk. Nehéz egy ilyen eredmény után nyilatkozni, tényleg csak gratulálni tudok. De tisztában vagyunk a képességeinkkel, tudjuk, hogy mi a filozófiánk, fogunk még dominánsabb, kezdeményezőbb játékot is bemutatni, de ma ezt kellett csinálni. Mindenki jól teljesített, de mindenképp ki kell emelni, hogy Croizet nagyszerűen és nagy alázattal játszott, egyértelműen ő volt a meccs embere.”
 
NB III. Keleti csoport 17. forduló
 
Újpest FC II. BKV Előre 7-0
 
Gólszerzők: Yohan Croizet 3’, 32’, 57’, Kálnoki-Kis Zsombor 63’, Mucsányi Márk 66’, Kovács Dominik 71’, Fehér Csanád 88’
 
Tomori Zoltán – Kovács Dominik – Eckl Patrick – Máté Zsolt – Benyó Imre (Radosevic Ognjen 59’) – Szűcs Áron (Szabó Bence 73’) – Mucsányi Márk (Nagy Zsolt 73’) – Yohan Croizet – Fehér Csanád – Bíró Márk (Varga Balázs 63’) – Kálnoki-Kis Zsombor (Kenyeres Máté 73’)
 
A következő fordulóban hosszú út vár fiataljainkra, hiszen Kisvárdára utaznak, ahol az első osztályú klub második csapatával vívnak meg majd a három pontért vasárnap, november 21-én 13 órától."
 
A meccs az alábbi videókon nézhető vissza:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC