Így menetelnek az első helyezettek tavasszal - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Így menetelnek az első helyezettek tavasszal

Bíró Ádám - 2019. April 02. Tuesday 14:25
A Keleti és a Közép csoportban óriási tülekedés várható a trónért.
A harmadosztályban is fogynak a mérkőzések, egyre kevesebb esélyük van a csapatoknak a pontszerzésre. A Keleti csoportot jelenleg a Szolnok vezeti, de a Tisza-parti egyletnek nincs kikövezett útja a trónig. A szolnokiak jelenleg 47 ponttal rendelkeznek, de mögöttük a Jászberény és az ESMTK is lőtávolon belül van, hiszen mindkét alakulat hátránya csupán egy pont. A Szolnok fájó vereséggel kezdte a 2019-es esztendőt, hiszen Simon Attiláék a Putnoktól szenvedtek 2-0-s vereséget hazai környezetben. A Sényő elleni 1-0-s vereség is keserű pirula az éllovasnak, ezt leszámítva a többi meccsüket megnyerték a vasutasok, akikre a hétvégén újabb rangadó vár, hiszen a negyedik Füzesgyarmathoz utaznak.
 
 
 
 
A Közép csoportban a Szentlőrinc az éllovas, de Turi Zsolt tanítványai sem kényelmesedhetnek el, hiszen a Szeged-Grosics Akadémiával szemben csupán két pont a fórja. A szentlőrinciek három döntetlennel nyitották a tavaszi idényt, ám a Makó és a Hódmezővásárhely ellen már újra győztesen hagyták el a pályát. Május 12-én sok minden eldőlhet ebben a ligában, ugyanis a Szentlőrinc a Szeged-Grosics Akadémiát látja vendégül.
 
 
 
 
Nyugaton már gravírozhatják az Ajka nevét a serlegre, mivel Schindler Szabolcs fiai 10 ponttal gyűjtöttek többet mint a második helyen tanyázó Érd. Ugyan két héttel ezelőtt elszenvedte a csapat szezonbeli első vereségét, de a nagykanizsai fiaskó nem oszt, nem szoroz, hiszen a Veszprém megyeiek abszolút kiemelkednek a mezőnyből. Április 21-én az Érd elleni rangadón az ajkaiak akár pontot is tehetnek a történet végére.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!