nb1.hu

Így készül a hétvégi meccsre az Érd

Érd - Fontos találkozó!

 

Vissza kell vágni!

A tabella harmadik helyén álló Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában, április 21-én, 16.30-kor a remek szériában lévő BKV Előrét fogadja az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.). A mérkőzést az erdivse.hu élőben közvetíti!

Nehéz helyzetben van az NB III Nyugati csoportjának harmadik helyén álló Érdi VSE. Limperger Zsolt alakulata az előző, 23. fordulóban meglepetésre kikapott a THSE-Szabadkikötő otthonában, ahol a BKV Előre elleni mérkőzésre két játékosát is elvesztette, mivel Pintér Nikola kiállítása miatt egymeccses eltiltást kapott, ahogy az ötödik sárga lapját begyűjtő Koós Gáborra sem számíthat a hazaiak szakvezetője. Limperger Zsolt dolgát tovább nehezíti, hogy Németh Gábor Vince és Melczer Vilmos sérülése még nem jött helyre, valamint a lebetegedő Pallagi Botondra sem számíthat, sőt, Kelemen Patrik játéka is kérdéses, illetve Kónya Benjámin és Pál Szabolcs is kisebb sérüléssel bajlódik…

Ellenben a közlekedésiek remek szériát tudhatnak maguk mögött, miután elmúlt öt mérkőzésükön nem találtak legyőzőre. Honti József tanítványai a Veszprém elleni hazai döntetlen után a Dunaharasztit otthon (2–1), a Csornát idegenben (0–1), a Pápát szintén otthon (2–1) verték, míg szerdán, a 19. fordulóból pótolt mérkőzésen gólzáporos meccset játszva nyertek 3–2-re a THSE vendégeként.

Igaz, a fővárosi sárga-kékek így hat nap alatt harmadik mérkőzésükre készülnek.

„Egy jó formában lévő csapatot fogadunk, utóbbi négy mérkőzését megnyerte. Hasonló mérkőzésre lehet számítani, mint az Andráshida elleni itthoni találkozó volt. Bízom benne, hogy a helyzetkihasználásunk jobb lesz és abban is bízom, hogy leszünk tizenegyen…” – fogalmazott Limperger Zsolt, az érdiek trénere.

A két csapat ősszel a kilencedik fordulóban találkozott egymással, akkor az érdiek veretlenségi szériáját megszakította a BKV, amely honi környezetben 2–1-re nyert. A csapat házi góllövőlistáján Balogh Bence áll tíz találattal, mögötte viszont nagy űr tátong, hiszen az őt követő Csikortás Dávid négyszer volt eredményes.

Érdekesség a találkozóval kapcsolatban, hogy a BKV középpályása, Huller Ádám Érden nőtt fel, ám játékosként nem fordult meg a helyi egyesületben.

Az április 21-én, 16.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett mérkőzést Kárpály Mihály vezeti, segítői Iványi István és Tinnyei Zsolt lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
04.21., 16.30:
Érdi VSE–BKV Előre

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC