nb1.hu

Így készül a bajnokesélyes a rajtra

Érd – Nem becsülik le az ellenfelüket.

Fontos a jó rajt. Az Érdi VSE a Gyirmót FC Győr második csapatának otthonában kezdi meg szereplését az NB III Nyugati csoportjának 2017/2018-as évadában augusztus 13-án, vasárnap, 16.30-kor.

 

„Minden csapat életében nagyon fontos a kezdés, nekünk is fontos lesz az első mérkőzés. Szeretnénk hasonló kezdést produkálni, mint amilyen tavaly volt és akkor az sokáig el tud minket vinni – bízom benne. Kiemelten kezeljük a hétvégi meccset.” – kezdte Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, utalva arra, hogy tavaly az első négy fordulóban a két bajnokaspiránst, az ETO FC Győrt és az FC Ajkát is idegenben verték.

 

Az előző idényben egyébként a harmadik fordulóban találkozott Érden a két csapat, akkor Limperger Zsolt gárdája Melczer Vilmos két, és Tárkányi Gergő, illetve Balázsovics Máté egy-egy góljával 4–0-ra ütöttük ki a Rába-parti város együttesét.

 

Majd a 20. körben találkoztak a felek, itt több sérült, illetve eltiltott játékosát nélkülöznie kellett az érdieknek, ennek ellenére Palásthy Norbert 75. percben értékesített büntetőjével 1–0-ra nyert az Érdi VSE.

„Nem becsüljük le őket, láttam őket játszani. Egy fiatal társaság, ugyanazt próbálják meg játszani, mint tavaly. Egy játszó csapatról van szó. Nekünk ki kell használni az ő gyengeségüket. Ha úgy nézzük, akkor elsők voltunk tavaly, mert a bajnok feljutott, utána mi voltunk az első csapat az osztályban, úgyhogy azt az utat kell folytatnunk, amelyet tavaly elkezdtünk.” – tette hozzá Limperger Zsolt.

 

Az augusztus 13-án, 16.30-kor kezdődő mérkőzés játékvezetője Kovács Gábor Péter lesz, segítői: Schweighardt Dániel és Révész Csilla lesznek.

 

Így botlott meg a bajnokesélyes a rajton – NB3.hu

Kaposvár-BKV Előre

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC