Így juthatnak fel már a hétvégén Aczél Zoltánék - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Így juthatnak fel már a hétvégén Aczél Zoltánék

Nagy Benjámin - 2022. April 29. Friday 10:43
Egyértelmű a helyzet.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

 

A KOZÁRMISLENY JELENTÉSE:

 

"Múlt hétvégén 3 tényezőnek kellett volna teljesülnie, hogy bajnok legyen a Kozármisleny, de ebből csak 2 realizálódott (kikapott a Dunaújváros és nyert a HR-Rent Kozármisleny), így elmaradt a bajnokavatás!

 

NB III-as labdarúgóink a Dunaújváros előtt behozhatatlan előnyre tettek szert, de közben a Balassagyarmat megelőzte a Fejér-megyeieket, Nagy Tibor tanítványait jelenleg 17 ponttal előzzük meg 6 fordulóval a bajnokság vége előtt.

 

Matematikailag még van esélye a Balassagyarmatnak, hogy bajnok legyen, ehhez a hátralévő 6 mérkőzés mindegyikét meg kellene nyernie és közben a HR-Rent Kozármislenynek nem szabadna pontot szereznie. Erre a forgatókönyvre viszonylag kicsi az esély… Így reálisan nézve a hátralévő fordulókra csak az a kérdés, hogy melyik héten ünnepelheti bajnoki címét a Misleny!

 

Ha a vasárnapi fordulókat tekintjük, a Balassagyarmat a Bp. Honvéd II. együttesét fogadja, amennyiben nem nyer, úgy bajnok a Kozármisleny!

 

Ha a Balassagyarmat nyerni tud, úgy a Kozármislenynek is győzelemre van szüksége a bajnoki címhez, mert döntetlen eredmény esetén ugyan 15 pontra csökkenne a különbség, ám ez 5 forduló alatt matematikailag még behozható.

 

Csapatunk 32 forduló óta veretlen a bajnokságban és talán a hátralévő mérkőzések közül az egyik legnehezebbre kerül sor, hiszen a gyengébb őszi kezdés után magára találó Iváncsa feljött a tabella 6. helyére, reálisan még 2 helyet tudnak előrelépni a hátralévő fordulókban.

 

Az Iváncsa az utolsó 6 fordulóban veretlen, így hazai pályán jó formában és nyilván motiváltan fogadják a HR-Rent Kozármislenyt, biztosan mindent megtesznek majd azért, hogy ne az otthonukban sikerüljön bajnoki címet szereznünk, esetleg ők szakítsák meg veretlenségi sorozatunkat!

 

A május 1-én 17:00-kor kezdődő találkozót Szommer Attila vezeti, segítői Illés Tamás és Topálszki Szabin lesznek.

 

Szurkolunk a csapatnak! Mindent bele srácok!

 

Hajrá Kozármisleny!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!