nb1.hu

Így áll az NB III góllövőlistája a 21. fordulót követően

Magyarország – A korábbi NB I-es gólkirály is az élbolyban.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az NB III-as bajnokságban remekül szerepelnek az egykori válogatott futballisták, azonban a góllövőlistát egyelőre még nem ők uralják.

 

A keleti csoportban a Rákosmente támadója, Kokenszky Norbert 21 góllal áll az első helyen, őt a Kazincbarcika csatára, Farkas János követi 19 találattal. Urbán Gábor, a Monor játékosa 14 góllal áll a harmadik helyen, neki nagyon bele kéne húznia, ha meg akarja szorongatni az éllovasokat.

 

Fellebbez a legendás csapat az MLSZ kizárása ellen

A közép csoportban sokkal kiélezettebb a verseny: Az első helyen a Mórhalom csatára, Dalibor Crkvenjakov áll 18 találattal, őt 15 góllal követi a Szigetszentmiklós támadója, Mojzer György. A dobogó képzeletbeli harmadik fokon hárman osztoznak: a paksi Jelena Richárd, a pécsi Koller Krisztián és a dunaújvárosi Tóth Tibor egyaránt 14 gólos.

 

A nyugati csoportban szintén komoly verseny várható a mesterlövészi címért. Az első helyen a Kaposvár csatára, Hujber Tamás áll 14 góllal, őt követi a III. Kerületi TVE csatára, Kenesei Krisztián 13 találattal. A harmadik helyen a Tatabánya támadója, Kiss Károly áll(na) 12 góllal, de csapatát kizárták a bajnokságból, így nem növelheti tovább góljai számát. A negyedik helyen két korábbi NB I-es játékos, az Érdi VSE-t erősítő Melczer Vilmos és a Csorna támadója, Weitner Ádám osztozik. 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC