nb1.hu

Igazolt a Kaposvár, változások Cegléden, elmeszelték a tiszaújvárosit

Igazolt a BSE és a HFC.

 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága július 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

Férfi felnőtt nagypályás barátságos, felkészülési mérkőzés

 

Csoszánszki Dávid (Tiszaújváros) 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

 

 

KAPOSVÁR – A VIP FOOTBALL AGENCY JELENTÉSE:

 

"Örömmel jelentjük be ,hogy az iroda két labdarúgója is,a Kaposvári Rákóczi csapatában folytatja pályafutását!

 

Bíró Dominik egy évvel hosszabbította meg szerződését,Zvara Dávid pedig a középpályát fogja erősíteni a következő szezonban!

 

Sok sikert kívánunk srácok!"

 

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

 

"Újabb nyári igazolásról tudunk beszámolni.

 

Hegedűs Martin érkezik a vásárhelyi középpályára. A 24 éves játékos az előző szezont a Salgótarján NB III-as csapatánál töltötte, összesen 33 bajnokin és 2 kupa meccsen lépett pályára, hat gólt szerzett. Korábban Kecskeméten, azt megelőzően a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál is játszott, az NB II-ben is volt lehetősége tapasztalatot gyűjteni.

 

Üdvözlünk Hódmezővásárhelyen, Martin! Eredményes szezont kívánunk!"

 

BALASSAGYARMAT

 

"Továbbra is dübörög a felkészülési időszak gépezete, augusztus első napján pedig jöhet a 2021/2022-es szezon startja, immáron a harmadosztály Közép-csoportjában. Ahogy játékosaink, klubunk vezetői is gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél jobbak legyünk majd a következő idényben. Folyamatosan erősödik állományunk. Kedden pedig hivatalossá váltak legfrissebb szerzeményeink is. 

 

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bonivárt Erik és Gergely Péter Vácról, Pilán Markó Békéscsabáról, Kovács Dániel az ESMTK-tól, Puporka Dániel pedig az SBTC-től csatlakozott hozzánk. Időközben Lizák Bence is befutott Sényőről, míg kedden hivatalossá vált, hogy két újabb labdarúgóval gyarapodtunk, akik ráadásul egyaránt az NB II-ben töltötték a mögöttünk hagyott idényt.

 

A korábban a magyar utánpótlás válogatottban is megforduló, az MTK-val az első osztályban több évadot lehúzó Csiki Norbert Budaörsről tette át székhelyét egyesületünkhöz. Mellette új fiúként köszönhetjük azt a Majzik Adriánt, aki legutóbb Kazincbarcikán rúgta a bőrt, korábban pedig sok éven keresztül a Csíkszeredát erősítette."

 

CEGLÉD

 

"Ahogy az nyaranta minden csapatnál lenni szokott, nálunk is folyamatosan alakul a keret, a tavalyi csapatból vannak újabb távozóink és hosszabbítóink is.


Távozott a csapattól Csendes Péter, Tóth Dárius a védelem közepéből, valamint Kovács Botond, aki második ciklusát töltötte a Malomtó szélen. Sok sikert kívánunk mindhárom labdarúgónak jövőbeni pályafutásához!
 

De többen írták alá szerződés hosszabbításukat az elmúlt napokban. Újabb egy évre kötelezte el magát Cegléden kapusunk Haála Kada, és a középpálya két fontos láncszeme Kuti Krisztián és Takács Krisztofer, de támadónk Papp György is marad egy évig még sárga-kékben."

 

"Egy fiatal, 19 éves védővel erősített felnőtt csapatunk!

Kocsis Barnabás Petőházán ismerkedett meg a labdarúgással, majd 12 évesen Sopronba került, ahonnan négy szezon után Győrbe igazolt. A zöld-fehérek meghatározó játékosa volt az U16-os csapatban, fel is keltette a Puskás Akadémia szakértőinek figyelmét, így a következő szezont már Felcsúton kezdte.
 

Az U17, U18 és U19-es korosztályt az akadémia csapataiban töltötte, majd a tavalyi évben bemutatkozhatott az NB III-ban is. Fiatal kora ellenére 18 mérkőzésen kapott szerepet, melyből 15 alkalommal kezdőként léphetett pályára. Védő létére három gólt is szerzett az előző szezonban. Betalált a Bicske, az Érd és a ZTE II ellen is. Csapatával a Nyugati csoport 8. helyén végeztek.
 

A pályafutása elején járó játékos reméljük komoly tapasztalatokkal és sikerekkel gyarapodik a ceglédi időszaka alatt. Sok sikert kívánunk neki is Cegléden!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC