Igazolt a DEAC, bejelentések Bicskén, tízen távoztak a Dabastól - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Igazolt a DEAC, bejelentések Bicskén, tízen távoztak a Dabastól

Nagy Benjámin - 2022. July 03. Sunday 17:11
Edzői sorsok is eldőltek.
Kép forrása: Facebook/Bicskei TC

 

BICSKE

 

A klub Facebook-oldalának beszámolói szerint Bori Gábor, Dencinger Norbert, Gaszner Roland, Hirman Kristóf, Kovács Ádám, Németh János, Rigó Máté, Sóron Tibor és Szűcs Lajos meghosszabbította a szerződését, akárcsak az edzői poszton Csordás Csaba, Józsa Miklós kapusedző és Király Dávid asszisztens edző, míg a 22 éves Pekowski Michal Jan a megye I-es csapatban fog játszani, emellett edzői munkát is vállal, a Bicske II. irányításáért felel majd.

 

Új érkezőnek számít Lakatos Gergő, Lassú Zsombor és Savanya Ferenc, míg távozik Peinlich Szilárd (még nincs csapata), Bajor Tamás (Füzesgyarmatra), Grabant Péter (még nincs csapata), Lapos Máté (kölcsönből vissza a BFC Siófokhoz), Lencsés Bálint (még nincs csapata), Kovács Dániel (kölcsönből vissza a BFC Siófokhoz), Popovics Bertold (Pénzügyőr SE), Vörös Tamás (kölcsönből vissza a Puskás Akadémia FC-hez), Wágner Richárd (visszavonult) és Vékony Viktor (még nincs csapata) is.

 

DABAS

 

"A nyári játékosmozgás első körében az NB III-as kerettől a nyár folyamán távozó labdarúgók listáját tesszük közzé. Az edzői stábnak nem lesz egyszerű dolga a felkészülés során, mivel a 10 távozó tükrében szinte új csapatot kell építenie az augusztusi NB III-as bajnoki rajtig.

 

Távozók listája:

 

1. Ágoston Donát

2. Bebők Milán

3. Czili Bence

4. Csomós Dominik

5. Hatvani Dániel

6. Hermány Bence

7. Lévai Norbert

8. Molnár Tamás

9. Németh Ádám

10. Puskás Zoltán"

 

DEAC

 

"A hátsó alakzat több pontján is bevethető Aranyos Mózes egy évre szóló kontraktust kötött a Debreceni Egyetem alakulatával.

 

Épül a labdarúgócsapatunk kerete a következő szezonra. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Kónya Márk nálunk folytatja a karrierjét, ezúttal pedig Aranyos Mózes érkezését jelenthetjük be. A 27 éves futballista a Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett, majd többek között a Balmazújvárosban, a Rákosmentében, illetve a Dabas-Gyónban is megfordult. Aranyos az előző idényt a Jászberény gárdájában kezdte, aztán télen az ESMTK-hoz került, a két együttesben 34 NB III-as meccsen jutott szóhoz, és négy gólt szerzett.

 

– Rengeteg szép emlék köt Debrecenhez, emiatt is örülök annak, hogy a DEAC-hoz igazolhattam. Tetszettek a tervek, amiket Pöszmet Tibor sportigazgató és Sándor Tamás vezetőedző felvázoltak nekem, így nem sokáig gondolkodtam az ajánlaton. Idén végeztem el a labdarúgóedző alapszakot a TF-en, az is elképzelhető, hogy a Debreceni Egyetemen folytatom a tanulmányaimat. Egy sokra hivatott csapathoz kerültem, amely kiváló körülmények között dolgozhat. Harcias, nagy munkabírású játékosnak tartom magam, a védelem közepén és a szélén sem jövök zavarba. A beilleszkedés nem okoz majd gondot, mivel több csapattársamat ismerem már. Tudom, hogy a DEAC az előző szezonban remekül szerepelt, jó lenne ha ezt megismételnénk, esetleg túlszárnyalnánk – nyilatkozta Aranyos, akivel egyéves szerződést kötöttünk.

 

Együttesünk szombaton a kis Loki elleni edzőmeccsen 5-0-s győzelmet aratott. A találkozón Aranyos Mózes egy félidőt töltött a pályán.

 

– Különleges volt nekem ez a találkozó, mivel először szerepelhettem új csapatomban. Nyilván örülünk a diadalnak, de ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni – zárta mondandóját a ballábas hátvéd."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!