nb1.hu

Igazi hőstettet hajtottak végre a dunaújvárosi játékosok

Le a kalappal a srácok előtt!

Sokan mondják, hogy felgyorsult világban élünk, amelyben nem igazán figyelünk társainkra. Sajnos Dunaújvárosban egy idős bácsi került szorult helyzetbe, miután elcsúszott a lépcsőn és a lába pedig beszorult. Hiába kért segítséget, sokan rá sem hederítettek. Szerencsére Csapóczi Róbert, Farkas Béla és Kelemen Róbert nem pánikolt be a helyzettől, hanem igyekeztek könnyíteni a bajba jutott férfin.
 
"A boltba mentünk ki a kollégiumból kedden este, nagyjából fél kilenc lehetett, és észrevettük az Erdősor végén a háznál, hogy valaki fekszik a lépcsőnél. Megkérdeztük mi a baja, hogy segítsünk-e felállni, de mondta a bácsi, hogy nagyon fáj a lába, meg sem tud mozdulni. Gondoltuk, hátha eltört. Levettem a kabátom, a fiúk tartották a bácsi fölött, hogy ne ázzon, én fogtam a fejét, hívtuk a mentőt is. Olyan volt a bácsi, mintha sokkos állapotban lenne. Mondta, hogy ott laknak a lépcsőházban, várja otthon a felesége, úgyhogy felmentünk szólni neki is" – nyilatkozta Csapóczi Róbert a duol.hu-nak
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Ugrai elhagyta a csapatát – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Érdekesség, hogy az idős férfi korábban edzőként dolgozott. El is mondta, hogy amit korábban a fiataloknak adott, azt most visszakapta a sorstól. Az úr felesége elmondta, hogy férjét a kórházban alaposan kivizsgálták, de komolyabb gondot nem találtak az orvosok.
 
A három fiú közül Farkas és Kelemen Dunaújvárosban, míg Csapóczi Dunaföldvárban futballozik. Farkas Béla az U17-es bajnokságban három, míg az U19-es pontvadászatban egy gólt szerzett ebben az idényben. Kelemen egyszer köszönt be a mostani szezonban. A fiúk a Dunaferr iskolában tanulnak. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC