Hőstett után kishitűség - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hőstett után kishitűség

Kvanduk Bence - 2019. April 11. Thursday 12:05
Furcsa megfigyelést tett a tréner.
Kép forrása: Érdi VSE/Faebook
Elképesztő hőstettet hajtott végre a Kerület a Vidi ellen még a múlt hónap utolsó napján. Két emberrel megfogyatkozva 0-3-ról fordítottak, és nyertek hazai pályán. Ezt követően, a legutóbbi fordulóban, az előttük álló Érdhez utaztak, sőt, nyertek is, de nagyon érdekes jelenségről számolt be a csapat edzője.
 
Nikházi gyorsan megszerezte a vendégeknek a vezetést, már a 7. percben, de ekkor Gál István, a Kerület szakvezetője valami egészen meglepőt érzett csapatán.
 
– Sajnos a gólunk után az Érd fölénk kerekedett, dominánsabban játszott, a játékosaim nem hitték el, hogy ezt a mérkőzést meg tudják nyerni, éreztem rajtuk a kishitűséget. Az Érdnek volt néhány olyan helyzete, amit ha gólra vált, biztos, hogy a végeredmény is másként alakul. Az egyenlítés után azt láttam, hogy az az Érdet vetette vissza. Átálltunk egy másik rendszerre, amivel dominánsabbak lettünk és jó időben szereztük a gólokat, amire az Érd már nem tudott válaszolni. Összességében úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, de el kell ismernem, hogy voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, hogy ha az Érd eredményes, akkor nem biztos, hogy mi nyerünk – idézik Gál Istvánt.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!