Horvát játékossal erősített a Misleny - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Horvát játékossal erősített a Misleny

Vállaji Márk - 2020. March 01. Sunday 07:47
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
 
Íme, a kozármislenyi klub közleménye:
 
"Siles Matej személyében egy magyar származású, horvát szélső középpályás-védő játékossal bővült a HR-Rent Kozármisleny csapatának kerete.
 
A 20 éves labdarúgó a Kozármisleny FC és az NK Vardarac Várdaróc FC együttműködésének keretében került Magyarországra. Bízunk benne, hogy a későbbiekben további labdarúgóknak nyílik majd lehetőség, hogy hazánkban, Kozármislenyben mutassák meg magukat és kapjanak bizonyítási lehetőséget.
 
Matej legutóbb a 3. vonalban játszott, labdarúgóként a Krpan-Babic Akadémia mellett az Eszék, a HNK Bilje, az NK BSK Bijelo Brdo, és az NK Belisce csapataiban nevelkedett.
 
– Legtöbbet a Krpan-Babic Akadémián tanultam. Gyerekként középpályás voltam, de ahogy idősebb lettem, az edzőim hátrébb tettek szélső védőnek. Igyekeztem ennek a pozíciónak a sajátosságait is elsajátítani. Később megint szerepeltem jobb oldali középpályásként is, úgyhogy ezen a két poszton érzem magam a legotthonosabban. Eddig Pókos Csabáék is ezeken a területeken számítanak rám. Kicsit mást játszunk most, mint amihez korábban szoktam, de igyekszem figyelni arra, mit kérnek tőlem, és megfelelni az elvárásoknak.
Agresszív, letámadásos, sok 1-az-1-re épülő játékot várnak tőlem – árulta el Matej.
 
Új játékosunk elmondása szerint jól érzi magát Kozármislenyben, bár az első 2 hét nehéz volt számára egy idegen országban. Még akkor is, ha családjában sok a kettős állampolgár, édesapja is kiválóan beszéli a nyelvet:
 
– Amikor még csak próbajátékosként érkeztem, a helyzet nem volt olyan egyszerű. Amíg a társaim nem ismertek, kevesebbet beszéltünk, az összjátékba is alig vettek be. De mostanra teljesen befogadtak. Engem is bevesznek a poénokba, ami nagyon jól esik. Ami a terveimet illeti, először itt szeretnék minél több lehetőséget kapni, beverekedni magam a kezdőcsapatba, ami nem lesz egyszerű. De meg fogok harcolni a játékpercekért. Majd természetesen, ha eljön az ideje, minél magasabb szinten szeretnék focizni és közben folyamatosan fejlesztem a magyar tudásomat is. Nem csak kedvesen akarok mosolyogni, miközben semmit sem értek – tudtuk meg Matejtől.
 
Bízunk benne, hogy új játékosunknak sikerül minél jobban beilleszkednie, a várdaróci csapattal pedig egy mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat vette kezdetét!
 
Sok sikert kívánunk, Matej!"

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!