nb1.hu

Pozitív dologról beszélt az edző.

Ebben az évben utoljára gyűjthetnek pontokat az NB III-ban szereplő együttesek. A Közép csoportban a listavezető Kecskemét a Honvédhoz utazik. A kispestiek sem lehetnek elégedetlenek, hiszen a 34 egységüknek köszönhetően a hatodik helyen állnak. 
 
Simon Miklós, a fővárosiak mestere sem titkolta büszkeségét. Úgy véli, a játékosok fejlődése miatt minden mérkőzés fontos a számukra.
 
"Igazából nálunk csapatról nem lehet beszélni, inkább klubról. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennek a félévnek az lett a vége, hogy a játékosaink nagy része már az első csapat keretében vannak. Ez a mi felnőtt programunk, akik ebben részt vettek a nyári felkészülés óta, azoknak tényleg nagyon nagy része már ott van, többen be is mutatkoztak azóta. Ez egy nagyon pozitív dolog, az, hogy emellett meccseket is tudtunk nyerni, az egy plusz öröm. Nekünk ezek a mérkőzések – mint a Kecskemét elleni is – nagyon fontosak a fejlődésünk szempontjából, hiszen nem titok, hogy a bajnokság legjobb csapatával fogunk játszani. Ezek mindig jó értékmérők, úgyhogy nagy örömmel várjuk a mérkőzést!" – idézi Simont a kecskemetite.hu.
 
A Budapest Honvéd-MFA II-Kecskemét mérkőzés vasárnap 11 órakor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC