nb1.hu

Hódmezővásárhely: hét új igazolás, Vidi-játékos is érkezhet

Erősödik a feljutó.

 

A Hódmezővásárhelyi FC egy, megye I-ben töltött szezont követően ismét az NB III Közép csoportjában folytathatja. Szűcs Róbert együttese augusztus 2-án a megyei rivális, szintén újonc Szegedi VSE-t fogadja a nyitófordulóban, több felkészülési mérkőzés után kedvező előjelekkel.

 

A csapathoz hét új igazolás érkezett nyáron, közülük a legnagyobb név a korábban a DVSC-ben is játszó Ludánszki Bence. Szintén a védelmet erősíti a Vasasnál és Kecskeméten pallérozódó fiatal, Ugrai Bendegúz, valamint Forró Attila is. Kapusposztra Orosházáról Marunák Leventét igazolták le, rajta kívül a támadószekcióban Szarvasról Sindel Roland, Csongrádról Selyem Zsolt és a Dunaújvárostól Tapiska Géza tette át a székhelyét. A MOL Fehérvártól a vásárhelyi születésű 19 éves csatár, Gyürki Máté érkezése valószínű.

 

Szűcs Róbert vezetőedző a Békéscsaba II. elleni, szombati edzőmeccset követően nyilatkozott: "Azért jó lenne, ha még lenne 1-2 hetünk a bajnoksági kezdetéig, viszont a következő hétvégén már pontokért játszunk. Mindenesetre a srácok feladták a leckét, tényleg mindenki nagyon jól teljesített, így nem lesz könnyű összeállítani a kezdőcsapatot a SZVSE ellen."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC