nb1.hu

Hihetetlen körülményekről panaszkodott a Gyöngyös Mezőkövesden

Miközben góllal debütált Pintér Attila új igazolása.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Gyöngyös 2-1-re győzött az NB III hétvégi fordulójában a Mezőkövesd otthonában.

 

Meccs nélkül nyert a Kerület, kiütötte a Fradi a Szegedet – eremények, tabellák

 

A találkozó első félidejében nem született gól, majd az 57. percben Tajti találatával a Gyöngyös került előnybe. Az izgalmas hajrában előbb a friss mezőkövesdi igazolás, az ezúttal még csak a tartalékcsapatban szerepet kapó Diallo lövésével egyenlítettek a hazaiak, majd a 93. percben Németh hozta a gyöngyösi slusszpoént. 

 

A lefújást követően a vendégek honlapja, a gyongyosiak.hu hihetetlen körülményekről írt, ezt változtatás nélkül idézzük.

 

"És akkor egy kicsit a körülményekről… Elő szokott fordulni, hogy egy-egy csapat arra panaszkodik vendégségben, hogy messze van az öltőző a pályától… Hát, szerintem itt világcsúcs gyanús a távolság: 5 km. Igen, öt kilométer. A játékosok a nagy stadion egyik öltözőjében átöltöztek, majd buszra szálltak(!), és elfurikáztak a pályához, ami NBIII-as engedéllyel bizonyára rendelkezik, hiszen lehetett itt játszani… Igaz, hogy se fedett lelátó, se vendégszektor, se toalett, se öltöző… Félidőben ugyan nem kellett öt kilométert utazniuk, hanem bemehettek egy közeli terembe, ahol legalább székben nem volt hiány, hiszen egy étteremben(!) sok szék van… A mérkőzés végén aztán hopp a buszra, kis pöfögés, és már mehettek is zuhanyozni… Félreértés ne essék, mi is örülnénk, ha a centerpályánk mellett lenne 3(!) teljes méretű pályánk szorosan egymás mellett, de az mégiscsak furcsa, hogy egy NBIII-as mérkőzést így kell lejátszani… Értem én, hogy a "fakó" ne tegye tönkre a stadion gyepét, de az első csapat jövő hét pénteken fog legközelebb ott játszani… Ilyen lehetőségek mellett simán rendbe tudnák hozni a gyepet 5 nap alatt. Ez a kis szösszenet is egy érv lehet amellett, hogy az NBI-es csapatok második csapatai egész egyszerűen nem passzolnak az NBIII mezőnyébe. A nagy csapat mellett – érthetően – nem nagyon figyelnek rájuk házon belül, kicsit talán le is nézik őket, "jóvanaznekik" mentalitás jut nekik, és ezzel együtt ellenfeleiknek. Nincs ez persze mindenhol így, de ma nagyon ez jött át… Az ember kicsit meg is sajnálja ezeket a játékosokat…"

 

A két vezetőedző a heol.hu-nak értékelt.

 

Horváth Tamás (Mezőkövesd): "Az első félidőben megvalósítottuk az elképzeléseinket, irányítottuk a játékot. A második játékrészben belementünk egy pulzáló, ki-ki mérkőzésbe, amelyből az utolsó percben kapott góllal nem mi jöttünk ki szerencsésen."

Labancz Róbert (Gyöngyös): "Nagyon erős ellenfelet sikerült legyőznünk. A hazaiak négy NB I-es játékossal álltak fel, de a fiúk végig hittek a győzelemben és az utolsó utáni percben sikerült behúznunk a győzelmet."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC