nb1.hu

Hihetetlen formában van a Magyar Kupa egyik meglepetéscsapata – reakció

A hétvégén is gáláztak.

Hihetetlen formában van a Magyar Kupa idei kiírásának egyik meglepetéscsapata, a Keleti csoport élén tanyázó Kazincbarcika.
 
A KBSC immáron 10 meccse veretlen a bajnokságban, ráadásul a Magyar Kupában bejutott a legjobb 8 csapat közé, egyedüli NB III-asként, ahonnan az NB I-es Paks csak nagy küzdelem után tudta kiejteni.
 
A legutóbbi fordulóban a Sényő vendége volt a csapat, amiről így számolt be a Kazincbarcika Hivatalos honlapja:
 
,,Tegnap kora délutáni kezdéssel a Sényő-Carnifex FC vendége volt a Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB3-as bajnokság huszonnegyedik fordulójában megrendezett találkozón csapatunk a mérkőzés egésze alatt uralta a játékteret, játékosaink már az első percekben számos helyzetet dolgoztak ki, az első gól mégis egy büntetőből született. A hatodik percben a hazaiak Kovács Dáviddal szemben követtek el szabálytalanságot a tizenhatosukon belül, amit követően a játékvezető a büntetőpontra mutatott, a labda mögé Süttő Attila állt és magabiztosan értékesítette a tizenegyest. Az egyenlítésre azonban nem kellett sokat várni, a Sényő szintén büntetőből volt eredményes, melyet Kapacina Valer lőtt a tizenkettedik percben Megyeri kapujába. A két büntetőt követően továbbra is a Barcikának adódott több lehetősége, Kristófi Sándornak is Schildkraut Krisztiánnak is meg voltak a lehetőségei góljaink számának növelésére, helyzeteinket viszont nem sikerült értékesíteniük, így 1-1-es eredménnyel vonultak a csapatok a szünetre. A második játékrészben sem változott a játék képe, így csapatunk először Szabó Balázsnak köszönhetően szerzett újra vezetést, majd Kovács Dávid is betalált a sényői kapuba, az utolsó percben pedig a mérkőzésen csereként beállt Keményffy Máté állította be a végeredményt. SÉNYŐ-CARNIFEX FC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-4
 
A mérkőzést követően a Kazincbarcika vezetőedzője, Varga Attila értékelt:
 
"Az első perctől kezdve remekül játszottunk. Úgy léptünk pályára, hogy magasan letámadunk és megpróbáljuk hamar eldönteni a mérkőzést. Megvolt az esélye az első 10 percben eldönthettük volna! Jól éreztük magunkat, a csapat megértette a találkozó jelentőségét, hogy hiába tetemes az előny a végsőkig harcolnunk kell! Fizikálisan rendben voltunk, jó munkát végeztünk."
 
SÉNYŐ-CARNIFEX FC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-4 (félidőben: 1-1)
Gólok : Kapacina Valer (b.) 12′ illetve Süttő Attila (b.) 7′, Szabó  Balázs 61′, Kovács Dávid 88′, Keményffy Máté 90+3’"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC