nb1.hu

Hiába fohászkodott Limperger

Egyre nagyobb bajban az Érd, de újabb próbázójuk is volt.

A hétvégén folytatódtak az NB II küzdelmei, de a Balmazújváros korábbi kizárása miatt, egy klub minden hétvégén ellenfél nélkül marad a másodosztályban.
 
A tavaszi nyitófordulóban a Szolnok kapott "szabadnapot", és az NB III-as Érd kihasználva a lehetőséget, edzőmeccset kötött le a Tisza-partiakkal.
 
Az NB III Nyugati-csoportjának listavezetője vasárnap Szolnokon meccselt, és ahogy az nb3.-hu korábban beszámolt róla, Limperger Zsolt, az Érd vezetőedzője csapata első, Dabas-Gyón elleni meccse után nyilatkozta, azért fog fohászkodni, hogy sem edzésen, sem gyakorlómeccsen, ne sérüljön meg játékosa, mert lassan többen állnak a pályán kívül, mint a zöld gyepen.
 

Még ólomlábakon az érdi játékosok – videó

Több poszton is bevethető az újonnan igazolt. Január 13-án az NB III Nyugati-csoportjának éllovasa, az Érdi VSE is elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, és Limperger Zsolt tanítványai már túl vannak az első edzőmeccsükön is. Az érdiek néhány napos martfűi edzőtáborral, és napi három edzéssel kezdték az évet, így érthetően nem a legfrissebben állapotban fogadták a szintén NB III-as Dabas-Gyónt a felkészülési meccsen.

A korábbi Fradi-kedvenc fohásza egyelőre nem hallgattatott meg és egy újabb, komolynak tűnő sérüléssel tovább nőttek gondjai. A bajnokság előtti "főpróbáját" tartó Szolnoki MÁV ellen Németh Gábor Vince, Mojzer György, Kalmár Domonkos, Melczer Vilmosra, Gera Dávidra és Borek Norbertre sem számíthatott Limperger.
 
Játszott viszont Giuliano Dursoa, aki próbajátékon szerepel az érdieknél. A Vasas Kubala Akadémián nevelkedő, pályafutása során a Csepel FC-ben, Vácon és Tiszakécskén is megforduló játékos hasznosan tette a dolgát, de a Szolnok korán vezetést szerzett, ráadásul az Érd egyik legjobbja, Kollega Krisztián a huszadik perc tájékán bokasérülést szenvedett, a helyét Pintér Olivér vette át.
 
Egygólos hazai előnnyel ért véget az első játékrész, majd a másodikban egy szép fejessel megduplázta előnyét a Szolnok. Negyedórával a találkozó vége előtt az Érd szépített, Csiszár Zoltán szöglet utáni gólja állította be a 2–1-es végeredményt.
 
"Azért imádkozunk, hogy ne sérüljön meg senki, erre megint lett egy súlyos sérültünk, szóval borzalom, nem tudok mást mondani" – fogalmazott elkeseredetten Limperger Zsolt klubja honlapjának, majd hozzátette, sajnos több játékos esetében nem tudható, hogy sérülésük miatt mennyit kell kihagyniuk, így a felkészülés sem tud a megfelelő ütemben haladni.
 
Az Érdi VSE harmadik edzőmérkőzésére február 8-án, a szintén NB III-as Jászberény ellen kerül sor.
 
Felkészülési mérkőzés
Szolnoki MÁV FC (NB II)–Érdi VSE (NB III) 2–1 (1–0)
 
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Csiszár, Gál Sz. – Durso, Koós, Csala – Pál Sz., Balogh Á., Kollega
 
Csereként pályára lépett: Pintér O.
 
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
Gól: Kurdics, Novák illetve Csiszár

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC