Hiába a bődületes sérüléslista, így is győzni tudtak - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hiába a bődületes sérüléslista, így is győzni tudtak

Nagy Benjámin - 2018. October 01. Monday 16:39
Mindkét tréner mérges volt picit.

 

Az Érd közleménye:

 

"Góllá érett a fölény

Kelemen Patrik második félidőben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte a Dunaharaszti MTK együttesét az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 8. fordulójában.
 
Miután a csapatkapitány helyettes, Csiszár Zoltán mellé a csapatkapitány, Kertész Ferenc is csatlakozott a maródiak népes táborába, s Ország Péter sem kezdett sérülése után, ezúttal Melczer Vilmos viselte a szalagot a hazaiaknál.
Hiába a sok sérült, aktívan kezdte a Dunaharaszti MTK elleni mérkőzést az Érdi VSE, amely többször is eljutott a vendégek kapujáig, de a masszívan védekező Haraszti mindig menteni tudott. Borek Norbertnek ugyan egy gyenge lövést leszámítva nem kellett védenie, azonban az érdi kapu is többször nyomás alatt volt az első félidőben.
A fordulás után is nyomás alatt tartotta a vendégeket az Érd, de helyzeteit rendre gyenge lövéssel zárta. Aztán mégiscsak góllá érett az érdi mezőnyfölény, amikor a 74. percben egy ide-oda pattogó labda került Kelemen Patrik elé, aki közelről már nem hibázott (1-0)!
A hajrában ugyan a Dunaharasztinak is meg voltak a lehetőségei, és át is vette a kezdeményezést, de a kontrákból az érdiek is lezárhatták volna a mérkőzést.
A hajrában több gól már nem született, így az érdiek 1-0-ra nyertek a DMTK ellen.
- Nagyon sok helyzetünk volt, de ha hamarabb érjük el az első gólt, akkor nyugodtabb meccs lett volna. A játék nagyjából rendben volt, de a sérültek hiánya érezhető rajtunk - fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.
- Tudtuk, hogy idegenben legalább egy gólt kell lőnünk, hogy legalább egy pontot szerezzünk, erre az első félidőben meg is volt a lehetőségünk, de tudtam, hogy az Érdnek van néhány olyan játékosa, aki bármikor eldöntheti a meccset. Idegesít a dolog, mert rengeteg energiát fektettünk bele. Szervezetten védekezünk, de a támadózónában kevesek vagyunk - értékelt Króner Péter, a DMTK trénere.
- Végig stabil volt a védelem, szerintem az első félidőt uraltuk és a másodikat is, az ellenfél csak pontrúgásból tudott veszélyhelyzetet kialakítani, de nagyon izgalmas volt és végig koncentrálni kellett. Előrefelé veszélyesebb játékosaink vannak, mint az ellenfélnek, szerintem ez döntött - értékelt a csapatkapitányt, Kertész Ferencet helyettesítő kapus, Borek Norbert.
Az Érdi VSE a bajnokság kilencedik körében, október 7-én az FC Ajka vendégeként vív rangadót.
 
NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
 
Érdi VSE-Dunaharaszti MTK 1-0 (0-0)

Érd, 150 néző. V: Antal Péter (Hofbauer Roland, Rigó Martin)
 
Érdi VSE: Borek - Bogdán, Bozsoki, Pallagi, Németh G. V. - Koós (Honti, 75.), Kónya, Melczer - Balázsovics (Pintér N., a szünetben), Kelemen P., Gera D. (Ország, 83.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
DMTK: Gyatyel - Gacsal, Ferenczi, Farkas P., Dallos - Szalánszki, Mendebaba (Kovács G., 79.), Hegedűs Á. (Mészáros D., 54.) - Rusvay, Bíró, Rétsági (Vitányi, 78.)
Vezetőedző: Króner Péter
 
Gól: Kelemen P. (74.)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!