nb1.hu

Hétig számolt a megállíthatatlan Pécs – reakciók, videó

Szégyelli magát az ellenfél edzője.

 

NB III Közép-csoport, 11. forduló
Dunaharaszti, DMTK Sporttelep, 150 néző. Vezette: Katona Balázs
Dunaharaszti MTK – PMFC 0-7 (0-4)
Gsz.: Torkos (41. – öngól), ill Geiger (27., 45.), Koller (40. – büntetőből), Sági (54.), Gajág (71.), Rácz (90.)

Dunaharaszti MTK: Scheilinger – Torkos, Sundas, Varga (Kántor, 78.), Bíró, Nichenko (Mészáros, 85.), Kovács G. (Fekete, 71.), Gacsal, Mendebaba, Rétsági. Vezetőedző: Króner Péter.

PMFC: Kovács – Sági, Gajág, Rácz, Németh – Godzsajev (Oliveira, 65.), Geiger, Nikic, Hegedűs – Kónya (Szabó, 56.), Koller (Tihanyi, 56.). Vezetőedző: Vas László.

 

Króner Péter: "A hét egy kicsit soknak tűnik, annak ellenére, hogy a két csapat közt nagy a különbség. Szégyellem magam a csapat nevében is, hisz nem lehet magyarázat, hogy a Pécs más alapokról indul. Ebben az osztályban nem lehetne ekkora differencia, pláne hazai pályán, a saját szurkolóink előtt. Pár ember túl van értékelve nálunk egy picit, úgyhogy át kell gondolniuk majd a jövőt."

Vas László: "Fontos volt a mérkőzés végkimenetele szempontjából, hogy megfelelő mentalitással és hozzáállással menjünk bele a találkozóba. Azt hangsúlyoztam a fiúknak, hogy nem a tabella fog futballozni helyettük, hanem a hozzáállás fog dönteni. Abszolút elégedett voltam a mutatott játékkal, addig volt nehéz a mérkőzés, amíg meg nem rúgtuk az első gólunkat, de addig is voltak helyzeteink. Abszolút megérdemelten nyertünk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC