Hét saját nevelésűvel játszott az ETO - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hét saját nevelésűvel játszott az ETO

Simon Zoltán - 2016. October 13. Thursday 03:17
Győr – Köztük két 17 éves akadémista is pályára lépett.

A Győr írását változtatás nélkül közöljük.

 

„A hétvégi bajnokin 7 saját nevelésű játékossal állt fel az ETO csapata. Köztük két 17 éves akadémista is pályára lépett: Kiliti Róbert már több mérkőzésen is szerephez jutott, a Debrecen elleni kupagyőzelem során is végig a pályán volt. Gyurákovics Erik, az U19-es csapat kapusa már hónapok óta a felnőtt csapattal készül, most pedig debütálhatott a bajnokságban.

 

 

Gyurákovics Erik: "Nem gondoltam arra, hogy beállok. Meccs közben szólt a vezetőedző a kapusedzőnek, hogy melegítsen be, mert be fogok állni. Ugyanúgy készültem, mint egy utánpótlás mérkőzés előtt. A csapat jól fogadta, mindenki gratulált a meccs végén. Nagyon jól érzem magam, mindenki befogadott. Sokkal gyorsabb az iram és dinamikusabb mindenki, mint az utánpótlásban, de mar úgy érzem, hogy sikerült felvennem az iramot. Ez egy újabb lépcsőfok a pályafutásomban, de még rengeteg munka, alázat és kitartás kell, hogy elérjem a végleges célomat."

 

Kiliti Róbert: "A szokásos módon készültem, ugyanúgy, ahogy egy utánpótlás meccsre. A különbség az iram volt. A III. Kerület ellen sikerült debütálnom, akik igaz nem a legerősebb játékot képviselik, de iramban jóval felülmúlta az utánpótlás derbiket. Gyorsabban kellett gondolkozni, cselekedni. Sajnos az a meccs úgy sikerült, ahogy terveztem, nem ment annyira a játék, ezért utána elég szomorú voltam, annak ellenére, hogy nyertünk, de a többiek a csapatban nagyon segítőkészek voltak. Bíztattak, hogy lépjek tovább, felejtsem el, majd a következő jobb lesz, úgyhogy tényleg nagyon kedvesek voltak. A Komárom ellen 30 percet kaptam, ott már jól ment a játék. Persze még rengeteget kell tanulnom és fejlődnöm, mert ez már felnőtt foci. Nagyon jól érzem magam a csapatban, jó az összhang a játékosok között és remélem egyre több játéklehetőséghez fogok jutni."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!