Helyzetjelentés Tatabányáról, Caroletti nyugtat - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Helyzetjelentés Tatabányáról, Caroletti nyugtat

NB3.hu - 2016. October 25. Tuesday 12:07
Tatabánya – Az anyagi problémák nem csak a játékosokat és a stábot érintik.
Kép forrása: kemsport.hu

Az NB III nyugati csoportjában az egykoron szebb napokat megélt Tatabánya az utóbb négy mérkőzésén 10 pontot szerzett. A játékosok erőn felül teljesítenek, holott a klubnál koránt sincs minden rendben.

 

A Tatabánya hivatalos Facebook-oldalán hétfőn jelent meg egy közlemény, amelyben a klub szurkolóit próbálják nyugatatni, és amit most változtatás nélkül közlünk.

 

„A Tatabánya FC vezetése, az ügyvezető úr, Caroletti Massimiliano ez úton is szeretné megnyugtatni a klubért aggódókat, hogy továbbra is mindent elkövet a csapat körül kialakult rendkívül nehéz helyzet megoldásáért.

 

Sajnos a többségi tulajdonos AGS Sport 23 Kft. mögött álló olasz tulajdonosi kör - Cirulli Giancarlo Úr - a csapat remek eredményei ellenére sem "lépett" a mai napig, akadályozza a pénzek mozgását, ezért alakult ki ez az áldatlan állapot. Az anyagi problémák nem csak a játékosokat és a stábot érintik, az ügyvezető úr is hónapok óta fizetés nélkül végzi munkáját.

 

Dolgozunk tovább és reméljük eredményeink, és sportemberi magatartásuk, a klubnál dolgozók folyamatos önfeláldozó munkája végre eléri célját, és Rómában is belátják, hogy nem nézhetik tétlenül a klub széthullását.”

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!