Helyzetjelentés a Viditől - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Helyzetjelentés a Viditől

Juhász Gergely - 2020. April 15. Wednesday 08:59
A listavezetőt győzték le utoljára.
Kép forrása: molfehervarfc.hu
Nem jött jókor a kényszerszünet a Vidi NB III-as csapatának, hiszen az utolsó bajnoki meccsen 2-1-es győzelmet aratta az Érd otthonában. Tímár Krisztián a csapat vezetőedzője mesélt a molfehervarfc.hu-nak a leállásról és a bajnokság lehetséges folytatásáról.
 
Tímár elmondása szerint a lehető legrosszabbkor jött a szünet, viszont az egészségnél semmi nem fontosabb. Jól sikerült a téli felkészülése a csapatnak, a két tavaszi meccsén nem is kapott akciógólt a Vidi II. A jelenlegi helyzetben nehéz megmondani, hogy egy ilyen hosszú kihagyás után milyen állapotban tudnak visszatérni a focisták. Mindent megtesznek a szakmai stábbal, hogy minél jobb állapotban tudjanak majd a focisták újra edzésbe állni. A játékosok tisztában vannak vele, hogy a saját jövőjükért dolgoznak ezekben a hetekben.
 
Arról, hogy ha elkezdődnek az edzések, mennyi időre lesz szükségük, hogy megint bajnokit tudjanak játszani, így nyilatkozott:
 
,,Ezt reálisan akkor tudnám megválaszolni, ha látnám ismét a csapatot és felmérnénk a játékosok állapotát. Úgy gondolom, hogy körülbelül két hetet kellene együtt edzenünk, mielőtt ismét tétmérkőzést játszanánk. Erőnlétileg nem hiszem, hogy problémák lennének, erős, fiatal labdarúgók vannak a keretben, de már egy hónapja nem rúgtak labdába és ma még senki nem tudja megmondani, mikor edzhet újra együtt a csapat."
 

Huszti és a folytatás - NB1.hu

 

 
Az NB III csapat mellett az U19 munkáját is Tímár felügyeli, nagy is az átfedés a két keretben. A fiatalok is egyéni edzésterv szerint készülnek, amit Farkas Gergő és Vajda Gusztáv állít össze. Természetesen tímár folyamatosan kapcsolatban van velük, így tisztában van az elvégzett munkával.
 
Arról, hogy számár hogyan telnek most a napok és hetek, így nyilatkozott:
 
,,Feleségemmel és három gyermekünkkel úgymond mini karanténban vagyunk a fehérvári otthonunkban. Szerencsére van egy szép nagy kertünk, ahol sok időt tudunk eltölteni. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magamat, ezért amikor csak időm engedi, akkor a szakirodalmat bújom. Az utóbbi években rengeteg anyagot gyűjtöttem össze, de érthető okokból szezon közben sosem volt annyi időm ezek tanulmányozására, mint most. Úgy gondolom, nem csak a játékosoknak kell otthon dolgozniuk ebben az időszakban, hanem nekünk edzőknek is."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!