Hazatért a 41 gólos csatár, rengeteg változás a Vidinél - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hazatért a 41 gólos csatár, rengeteg változás a Vidinél

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 22. Wednesday 19:20
Ketten távoztak a Sényőről.
Kép forrása: molfehervarfc.hu
AZ ÓBUDAIAK HÍRE:
 
“A 41 gólos csatár visszatér, Kokenszky Norbert a III. kerületi TVE-nél folytatja pályafutását!
- Nehezen éltem meg, hogy kölcsönben kellett folytatnom, de mindvégig az lebegett a szemem előtt, hogy bebizonyítsam, helyem van a Kerületnél, vagy magasabb ligában. Volt pár érdeklődés, de hamar megegyeztem Bencével és nagy tervekkel tértem vissza. Mindenkit ismerek itt és jó kedvvel érkeztem, külön öröm számomra, hogy Aczél Zoltán vezetőedzővel dolgozhatok újra – nyilatkozta Kokenszky Norbert.”
 
A FEHÉRVÁRIAK BESZÁMOLÓJA:
 
“A következő idényben is az NB III Nyugati csoportjában szerepelnek a fiatalok. Június 20-án, hétfőn reggel COVID-teszttel kezdte meg a Vidi II a felkészülést a 2022/2023-as bajnoki évadra. Miután valamennyi játékos és stábtag tesztje negatív lett, kedden reggel már edzést vezényelt fiatal játékosainak Szalai Tamás vezetőedző.
 
Az NB III-as szakmai stábban egy helyen történt változás, Szatmári Zoltán kapusedzőt Brockhauser István váltotta, aki 2016 óta tartozik a Vidi kötelékéhez. Az elmúlt hat évben több nagy siker részese volt az NB I-es együttesünk edzői stábjának tagjaként: 2018-ban magyar bajnokságot, 2019-ben pedig Magyar Kupát nyert, 2018-ban az EL-csoportkörében szerepelt a Vidivel, Kovácsik Ádám pedig többször is az év legjobb kapusa lett ebben az időszakban. 
Az NB III-as csapat játékoskerete még kialakítás alatt van, az azonban biztos, hogy távozott a klubtól Elek Ákos, aki az elmúlt két évben a Vidi II labdarúgója volt. A jövő hónapban a 34. születésnapját ünneplő, a Vidivel többek közt magyar bajnoki címet szerző és Magyar Kupát nyerő labdarúgó profi pályafutását labdarúgóként befejezte pályafutását. Ugyancsak távozott klubunktól Tóth Attila, Tóth Bence, Balogh Mátyás, Dulka Zoltán, Fodor Péter, Dinnyés Olivér és Bihari Ádám. Az ő további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!
 
Természetesen nem csak távoztak az NB III-as csapatunkból. Az utánpótlásból az alábbi játékosok kezdték meg a Vidi II-vel a felkészülést: Csepregi Barnabás, Zsédely Zalán, Husvéth Ádám, Kovács Soma, Pető Milán, Lehota Viktor, Forgó Gergő, Hajdu Csanád és Gyenti Kristóf. Az is eldőlt, hogy július 1-től egy rutinos labdarúgó is a Vidi II játékosa lesz: a Vidi-nevelésű, de az elmúlt években a Budaörs és a Csákvár színeiben futballozó, 31 esztendős Molnár Csaba több mint 12 év után tér vissza a Vidibe.
 
"Az én hitvallásom szerint egy NB I-es tartalékcsapat esetében nem a tabellát kell elsősorban nézni, ha eredményről beszélünk, hanem azt, hogy hány játékost sikerült kinevelni a magyar labdarúgás számára. Egy tartalékcsapat vezetőedzőjeként számomra a tabellán elért helyezés csupán másodlagos dolog. Nyilván az fontos, hogy ne essünk ki az NB III-ból, de az, hogy 5. vagy 13. helyen végzünk, nem számít, ami fontos, hogy minél több fiatal játékost integráljunk a felnőtt futballba és minél több játékost adjunk magasabb osztályba és az utánpótlás-válogatottakba. Az elmúlt szezon nagyon jó példa erre, sok játékosunkat keresik most nyáron az NB II-ből. Ősszel és tavasszal is nagyon sok menedzser, edző és klubvezető látogatta a bajnoki mérkőzéseinket és sok labdarúgónk tett rájuk jó benyomást. Úgy gondolom, ez egy nagyon jó visszajelzés számunkra. Arra is büszkék lehetünk, hogy az előző szezonban a 2005-ös születésű Pető Milán és a 2006-os születésű Hajdu Csanád is bemutatkozott nálunk az NB III-ban.
 
A téli szünetben játékrendszert váltottunk, ezt is a játékosok érdekében tettük, hiszen fontosnak tartjuk a szakmai stábbal azt, hogy a fiatal labdarúgóink minél több játékrendszert megismerjenek. Emellett nagyon sokat taktikáztunk és videóztunk, ez is a fejlődésüket szolgálta. Ha a következő évadban is hasonlóan fejlődnek, akkor több játékosunkra is nagyon szép jövő várhat. Ezt is figyelembe véve kezdtük el a felkészülést, ahogy minden évben, ezúttal is sok fiatal került fel a saját utánpótlásunkból, de Molnár Csaba személyében egy rutinos labdarúgóval is erősödni fog a keretünk július 1-től. A következő hetek legfőbb feladata az lesz, hogy az új játékosokkal megismertessük az általunk preferált taktikai elemeket, hogy a beilleszkedésük a felnőtt futballba zökkenőmentes legyen. Csapatszinten és egyénileg is építenünk kell a fiatal játékosokat" - nyilatkozta honlapunknak Szalai Tamás vezetőedző."
 
 
A SÉNYŐ HÍRE:
 
“A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata csütörtökön megkezdi a felkészülést, így nem meglepő módon javában tart a következő évadra tervezett játékoskeret kialakítása.
Mint arról már hírt adtunk, ketten távoztak, a lista azóta a kapus Nagy Máté, illetve a jobb oldali védő, Tóth Márk búcsújával bővült: utóbbi játékos további sorsa kedd délután tisztázódott.
Az új bajnoki idényre előirányzott fiatalszabály miatt a harmadik vonalbeli csapat stábjának ezen a téren is akad feladata, mivel az NB III-as bajnoki mérkőzéseken egy az U19-es korosztályt képviselő játékost kötelező lesz szerepeltetni” - írja a szabolcsfociinfo.hu.
 
Játékosmustra
A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai
Távozott: Páll Zsombor (III. Kerület, kölcsönből), Phrakonkham Ádám (Kemecse), Nagy Máté (Újfehértó), Tóth Márk (Karcag)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!