Hatvan: intézkedések a koronavírus miatt - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hatvan: intézkedések a koronavírus miatt

Juhász Gergely - 2020. March 13. Friday 18:05
Hivatalos közlemény.
Kép forrása: Hatvan
ÍME A HATVAN KÖZLEMÉNYE:
 
,,Tekintettel a vészhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020 (III.11.) kormányrendeletre, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkárának ugyanazon a napon kelt határozatára, az FC Hatvan sportegyesület a COVID-19 koronavírus járvány súlyosabb következményeinek elkerülése, sportolóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében, az alábbi intézkedéseket hozza.
 
1. 2020. március 13-tól a döntés visszavonásáig, valamennyi Hatvanban, sportszervezetünk által megrendezett labdarúgó-mérkőzés zártkapus lesz. A zártkapus mérkőzésekre kizárólag a csapat(ok) tagjai, az edző(k), valamint a technikai személyzet léphet be a sporttelepre.
 
2. Az U7-U13 korosztályt érintő Bozsik-program rendezvényeit az MLSZ felfüggesztette.
 
3. A zártkapus mérkőzések idején a sporttelepre nem lehet személygépkocsival behajtani. A mérkőzések időtartama alatt kizárólag a klubépület melletti kiskapu lesz nyitva – a parkoló előtti nagykaput zárva tartjuk.
 
4. A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése szerint, valamennyi magyarországi rendezésű bajnoki és kupamérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ez, természetesen érinti az FC Hatvan csapatai által idegenben játszott találkozókat is. Ezzel összhangban az idegenben játszott mérkőzések esetén is csak a játékosok és a szakmai stáb utazására, illetve beléptetésére van lehetőség.
 
5. Egyesületünk mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseken – lehetőségeihez mérten – mindent elkövet sportolóink és sportszakembereink egészségvédelme, az általánosan elfogadott higiéniai szokásoknál is intenzívebb tisztálkodás és fertőtlenítés érdekében.
 
6. Egyesületünk a jelen helyzetben nem tartja még indokoltnak az edzésekkel kapcsolatos drasztikus intézkedések bevezetését. Nem zárjuk ki ugyanakkor annak a lehetőségét, hogy amennyiben változik a járványügyi helyzet, illetve Magyarország Kormánya, vagy a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatai szigorúbb protokollt írnak elő, a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtegyük."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!