nb1.hu

Hatvan: intézkedések a koronavírus miatt

Hivatalos közlemény.

ÍME A HATVAN KÖZLEMÉNYE:
 
,,Tekintettel a vészhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020 (III.11.) kormányrendeletre, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkárának ugyanazon a napon kelt határozatára, az FC Hatvan sportegyesület a COVID-19 koronavírus járvány súlyosabb következményeinek elkerülése, sportolóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében, az alábbi intézkedéseket hozza.
 
1. 2020. március 13-tól a döntés visszavonásáig, valamennyi Hatvanban, sportszervezetünk által megrendezett labdarúgó-mérkőzés zártkapus lesz. A zártkapus mérkőzésekre kizárólag a csapat(ok) tagjai, az edző(k), valamint a technikai személyzet léphet be a sporttelepre.
 
2. Az U7-U13 korosztályt érintő Bozsik-program rendezvényeit az MLSZ felfüggesztette.
 
3. A zártkapus mérkőzések idején a sporttelepre nem lehet személygépkocsival behajtani. A mérkőzések időtartama alatt kizárólag a klubépület melletti kiskapu lesz nyitva – a parkoló előtti nagykaput zárva tartjuk.
 
4. A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése szerint, valamennyi magyarországi rendezésű bajnoki és kupamérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ez, természetesen érinti az FC Hatvan csapatai által idegenben játszott találkozókat is. Ezzel összhangban az idegenben játszott mérkőzések esetén is csak a játékosok és a szakmai stáb utazására, illetve beléptetésére van lehetőség.
 
5. Egyesületünk mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseken – lehetőségeihez mérten – mindent elkövet sportolóink és sportszakembereink egészségvédelme, az általánosan elfogadott higiéniai szokásoknál is intenzívebb tisztálkodás és fertőtlenítés érdekében.
 
6. Egyesületünk a jelen helyzetben nem tartja még indokoltnak az edzésekkel kapcsolatos drasztikus intézkedések bevezetését. Nem zárjuk ki ugyanakkor annak a lehetőségét, hogy amennyiben változik a járványügyi helyzet, illetve Magyarország Kormánya, vagy a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatai szigorúbb protokollt írnak elő, a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtegyük."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC