nb1.hu

Hatból hat: elképesztő meccs Sopronban – REAKCIÓK

És a gólok története!

Tökéletesen bejött a soproni vezetők számítása, amikor Weitner Ádámot nevezték ki a gárda vezetőedzőjének, mert a legutóbbi hat meccsüket megnyerték. 
 
Ráadásul vasárnap a Nyugati csoport egyik legjobbjának számító Érd ellen diadalmaskodtak 2-1-re, fordulatos, változatos, két öngólt és egy kiállítást is hozó mérkőzésen. Egyébként az Érd már az első percben megszerezte a vezetést, de a hazaiak végül fordítottak.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE
1. p.: Jobboldali beadást Majer Péter nem tudott fogni, a labda pedig éppen Jakab Gábor lábára pattant, akiről egy méterről begurult a labda az üres kapuba (0-1).
 
15. p.: Jobboldali beadást Kocsis Ármin pofozott a kapuba 10 méterről (1-1).
 
56. p.:  Jobboldali akció végén Kalmár Domonkos próbált menteni, de a kapufát találta el, amelyről befelé pattant a labda (2-1).
 
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK
Weitner Ádám (Sopron): „A csapatomat az jellemzi, hogy megalkuvás nélkül futballozunk, küzdünk, hajtunk. Mellette ma fociztunk is a bajnokság egyik élcsapata ellen, ami külön öröm számomra, mert amellett, hogy szervezettek vagyunk, most nagyon jól fociztunk. Nagyon boldog vagyok, hogy meg tudtuk nyerni ezt a meccset.”
 
Limperger Zsolt (Érd): „A fő probléma, hogy az ellenfelünk múlt héten is és most is a széleken könnyen jön mögénk és könnyű beadásokat csinál. Most is abból volt mindkét gól és azokon kívül jópár helyzet. Amíg ezen nem javítunk, addig gondban leszünk. Bízom benne, hogy jövő héten más csapatot fognak látni. Az nem fordulhat elő, hogy a három-négy idősebb hozza a párharcait, a fiatalok meg elveszítik az összeset, ebben fejlődnünk kell. Megyünk előre!”
 
Az Érd a harmadik 7 ponttal lemaradva az éllovas III. Kerület mögött, a Sopron már a 8. a tabellán, 3 pontos hátrányban az Érd mögött.
 
NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
SC Sopron-Érdi VSE 2-1 (1-1)
Sopron, 800 néző. V.: Horváth Patrik (Nagy V., Erős B.)
Sopron: Majer P. – Pető B., Jakab G., Keresztes, Gáncs – Harangozó B. (Gere, 75. perc), Tóth A. B., Holzmann – Kocsis Á. (Jakab D., 75. p.), Kustor (Kalmár Dominik, 88. p.), Purt (Krizsonits, 70. p.)
Vezetőedző: Weitner Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Csiszár, Földesi – Kalmár Domonkos (Molnár B., 58. p.), Farkas B., Kócsa, Koós, Varga T. – Popov, Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kocsis Á. (15. perc), Kalmár Domonkos (56. p. – öngól), ill. Jakab G. (1. p. – öngól)
Kiállítva: Popov (60. perc)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC