nb1.hu

Hat távozó Gyöngyösön, három fővel bővül a Tiszafüred – ÖSSZEFOGLALÓ

Készülnek a csapatok a következő szezonra.

Az nb3foci.hu-nak adott interjújában, Válik István mesélt a gyöngyösi távozókról és a lehetséges érkezőkről:
 
,,Játéktudásukat és személyüket tekintve mindenképp „értékes” emberek távoztak, de nem érte váratlanul a vezetést a távozásuk. Gergely Péter és Laurinyecz Ákos sajnos ebben a szezonban keveset tudtak hozzátenni a közöshöz a súlyos sérülésük következtében, így az ő hiányukhoz – kénytelen-kelletlen – már „hozzászoktunk”… Ősszel sem Molnár Erik, sem Tóth Olivér nem számított alapembernek, bár kétségtelen tény, hogy tavasszal több szerephez jutottak volna. Petrezselyem Tamás távozása télen is napirenden volt, így számítottunk az eligazolására. Csoszánszki Dáviddal fél szezon alatt szerzett 8 gól távozik, ami a mi léptékeinkkel számolva igen jelentős, de róla is tudtuk, többször egyeztettünk vele, hogy „levegőváltozásra” van szüksége. Ettől persze mind érzékeny veszteséget jelentenek, de a vezetőség felkészült a pótlásukra, ami folyamatban van. Egy-két ember még a „levegőben lóg”, adott esetben majd őt, őket is pótolni kell. Az edzőmeccsek alatt Simon Antal teszteli a kiszemelt játékosokat, és a klubvezetés az ő javaslata alapján ül tárgyalóasztalhoz."
 
A JÁSZKUNFUTBALL KÖZLEMÉNYE A TISZAFÜREDI ÉRKEZŐKRŐL:
 
,,Újabb, 3 fővel bővült a Tiszafüredi VSE NB3-ra készülő kerete. Az MLSZ adatbankba már hivatalosan bevan rögzítve az átigazolások ténye. Röviden ismertetjük a játékosokat…
 
-Vincze Patrik: újra Füreden szerepel, a 21 esztendős védekező szerepkörben jól tevékenykedő játékos, fiatal kora ellenére már 188 felnőtt Megyei 1-es szintű (kupa, osztályozó) mérkőzést játszott le. Alapembere volt a 17/18-as Szajoli és a 18/19-es Füredi bajnokcsapatoknak.
 
-Háda Zoltán: korábban Jászberényben is szereplő 28 éves rutinos játékos Kiskunhalasról érkezett Füredre. NB3-as tapasztalataival (MÁV, Nagykőrös, Eger, Monor, Jászberény) biztosan segíteni fogja a csapatot.
 
-Lakatos Kirill: TFC nevelésű és MÁV utánpótlásban szereplő 20 esztendős játékos egy év DEAC-os "kitérő" után ismét a megyében folytatja. Az egyetemi csapat Megyei 1-es csapatának oszlopos tagja volt, de két meccsre a felnőtt csapat keretébe is bekerült."
 
KORÁBBAN:
 

Az NB I újoncától kapott támadót az Érd

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC