nb1.hu

Három, NB I-es múlttal rendelkező játékost igazolt a Rákóczi

Kaposvár – A klub új ügyvezetője mutatta az érkezőket.

Az átigazolási időszak utolsó napján három új játékos érkezett a Rákóczihoz. A 22 éves Kertész Tamás és a 25 esztendős Ludánszki Bence Debrecenből, a 24 éves Nagy János Siófokról igazolt Kaposvárra. Valamennyien szerepeltek már az NB I-ben is, és mindhármukkal kétéves szerződést kötött a klub.

 

Az újak igazolását sajtótájékoztató keretében jelentette be Horváth Krisztián ügyvezető, aki maga is új szereplő a profi klubot működtető gazdasági társaság, a Kaposvári Labdarúgó Kft élén. Az ügyvezető elmondta, a játékosok életkorban és szellemiségben is beleillenek a Rákóczi hosszú távú terveibe.

 

Kertész Tamás csatár a Debrecen II együttesétől érkezett, korábban Békéscsabán játszott kölcsönben, ahol hat élvonalbeli találkozón is pályára lépett. Az NB II-ben 2014-es a Békéscsaba–Rákóczi mérkőzést az ő góljával nyerték 1–0-ra a házigazdák – számolt be a rakoczifc.hu.

 

Ludánszki Bence szintén szerzett gólt a Rákóczi ellen, egy 2013-as Rákóczi–Debrecen (1–2) meccsen. Tizenháromszor szerepelt eddig az élvonalban, belső védőként vagy védekező középpályásként jöhet számításba.

 

Nagy János jobb oldali védő illetve jobboldali középpályás poszton szerepelhet. A Siófokról érkező fiatalember korábban az Újpestben szerepelt, ahol tizenhárom NB I-es talákozón játszott, köztük egy 2014-es  Rákóczi ellenin (1–1) is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC