nb1.hu

Három fiatalt tesztelt a Pápa

Magabiztosan nyert Lengyel Ferenc együttese.

Célegyenesbe érkeznek az NB III-as csapatok felkészülései. Hamarosan, egészen pontosan március 8-án a számtalan edzőmeccs után végre bajnokikon léphetnek pályára a harmadosztály csapatai.
 
Köztük a Pápai Perutz FC is, a Nyugati-csoportban szereplő együttes utolsó előtti edzőpartnerének a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokságban érdekelt csapatot, a Gyirmót II-t választotta – számolt be a vaol.hu.
 
Lengyel Ferenc együttese a sérüléssel bajlódó Szilágyi Adrián és a beteg Irmes Dávid kivételével mindenkire számíthatott a felkészülési találkozón, és az idegenbeli meccsen Cseke Patrik, Márton Dániel és Cser Botond személyében három PELC-es (Pápai Egyesített Labdarúgó Club) fiatal is az alakulattal tartott.
 
Ahogy az várható volt, a vendégek irányították a játékot, már a mérkőzés elején helyzeteket dolgoztak ki, és a 10. percben Nagy Tamás lövését kellett a hazai kapusnak hárítania.
 
A 28. percben érett góllá a pápai fölény, egy labdaszerzés után Baldauf adott remek labdát Szabó Zsoltnak, aki a kapu közepébe passzolt (0-1).
 
Öt perc elteltével meg is érkezett az újabb találat, Nagy Tamás tört be a tizenhatoson belülre, ahol buktatták. A jogosan megítélt tizenegyest Hanzl értékesítette (0-2).
 
Az első 45 percben több gól már nem született, és a második játékrészben is a 67. percig kellett várni, akkor viszont Hanzl gyönyörű góljával nőtt a vendég előny: a 27 éves játékos miután magának pörgette fel a labdát, okosan emelte azt át a kapus felett (0-3).
 
A pápai felkészülés utolsó tesztmeccsére február 29-én Dabason kerül sor.
 
A Pápai Perutz FC a tavaszi nyitányon mindjárt az egyik legnehezebb meccsel nyit az NB III Nyugati-csoportjában, hiszen az éllovas Érdet fogadják majd március 8-án.
 
A Pápa a bajnokságban, 17 mérkőzés után 8 győzelemmel, 5 döntetlennel és 4 vereséggel áll a tabella 5. helyén.
 
Gyirmót II–Perutz FC 0-3
 
Gólszerző: Szabó Zsolt (28.), Hanzl (33. 67. az elsőt 11-esből)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC