Három érkező és két távozó a bajnokesélyesnél - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Három érkező és két távozó a bajnokesélyesnél

Bíró Ádám - 2022. January 22. Saturday 20:19
NB II-es kluboktól érkeztek játékosok.
Kép forrása: bsc1924.com
Az NB III Nyugati csoportjában a BVSC telel az első helyen. Az éllovashoz az nb3foci.hu értesülései szerint eddig három játékos érkezett: Batizi-Pócsi Balázs a Budaörsnek intett búcsút, míg Tóth Kristóf, valamint Tamási Zsolt legutóbbi állomáshelye a III. Kerületi TVE volt. Vagyis azt láthatjuk, hogy a bajnokesélyes NB II-es kluboktól igazolt.
 
Távozási oldalon eddig két játékos szerepel: Bartos Norbert az Érdet fogja erősíteni, míg Simon Krisztián a Kelen SC-vel állapodott meg.
 
A BVSC ma a Putnokkal játszott edzőmeccset. A meccset így foglalta össze a Putnok hivatalos weboldala:
 
"Az előzetes tervekkel ellentétben január 22-én nem hazai pályán a Tiszaújváros ellen lépett pályára labdarúgó csapatunk, hanem a fővárosban vizitált. Ellenfelünk az NBIII Nyugati csoportjának éllovasa a BVSC-Zugló volt. Harmadik barátságos találkozónkat a felkészülési időszak közepén játszottuk, ahol az edzések kemény fizikai terhelése ellenére, pörgős, hajtós, jó iramú összecsapást vívtunk a nyugati listavezető ellen. Játékban is rendben volt a csapat, számos kidolgozott helyzet és jó mezőnymunka jellemezte játékosainkat. Az eredmény ezúttal ugyan a vendéglátóknak kedvezett, Szala mester azonban ebből a mérkőzésből is számos következtetést vonhatott le a felkészülés hátralévő időszakára."
 
BVSC-Zugló–Putnok FC 2-1 (1-1)
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!