nb1.hu

Három csapást mért az ETO a Vidire

Az utóbbi hatalmas kiütés lett. REAKCIÓ! VIDEÓ!

Az ETO FC és a MOL Fehérvár FC csapatai hatalmas riválisai egymásnak, de a kijelentés pláne igaz ez a két szurkolótábor tagjaira, elég csak arra visszaemlékezni, mi történt az ETO FC-MOL Fehérvár FC mérkőzés után.
 
A legjobb 4 közé kerülésért vívott mérkőzést az NB II-es győriek nyerték meg 2-1-re, a lefújás után a Vidi hívei átugrottak a kerítésen, odarohantak a győriek elé, akik közül szintén mentek a pályára a felhevül szurkolók, kialakult egy kisebb bunyó is, majd lecsillapodtak a kedélyek a biztonságiak megérkezésével.
 
A 2021/22-es évadban a két első csapatnak ez az egy meccse volt egymás ellen az osztálykülönbség miatt, de a két gárda második sora az NB III-ban kétszer is megmérkőzött már egymással.
 
Ősszel Fehérváron az ETO Akadémia győzött 3-0-ra, a hétvégi fordulóban meg jött a megsemmisítő kiütés, a győriek 6-1-te nyertek, így ebben a kiírásban három Győr-Fehérvár csatából mindhárom meccset megnyerték.
 
Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában a nagy rivális MOL Fehérvár FC második csapatát fogadta az ETO Akadémia, ahol remek játékkal, szép gólokat szerezve megérdemelt győzelmet arattak akadémistáink.
 
ÍME, A RÉSZLETEK
 
ETO Akadémia – MOL Fehérvár FC II. 6-1 (3-0)
Győr, ETO Park. V.: Gál P. (Urgyán, Vad).
 
ETO Akadémia: Ruisz (Kantó 46’) – Szabados (Ignácz 74’), Vidnyánszky Á., Pereira (Tullner 74’), Szalka, Szabó T. (Tóth R. 59’), Múcska, Sipőcz, Erdei, Vidnyánszky M., Hanzli (Bakos 67’). Vezetőedző: Király József.
MOL Fehérvár FC II.: Gergely – Rónaszéki (Lehota 62’), Hajdinger (Singh 46’, Salacz 86’), Kovács I., Berekali, Forgó, Mohl, Balogh M., Bozai (Menyhárt 76’), Elek, Dinnyés. Edző: Imrik László.
 
Gsz.: Erdei (24’, 57’), Sipőcz (27’), Múcska (33’), Hanzli (52’), Bakos (77’) ill. Kovács I. (56’).
 
Király József: – Egy jó csapat ellen tökéletes napot fogtunk ki. Ma minden ült, amit elterveztünk, a csapat nagy önbizalommal játszott. A felnőtt keretből visszakapott játékosok lendületet és tartást tudtak adni fiataljainknak. Akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, jelezték, hogy lehet rájuk számítani. Sok boldog arcot láttunk az öltözőben, az ilyen pillanatokért érdemes keményen dolgozni. Gratulálunk a fiúknak!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC