nb1.hu

Harminc gólt vár magától a az Érdi VSE új igazolása

Érd - Több új érkezőt is bejelentett a klub, köztük egy korábbi utánpótlás-válogatott játékost is.

A Nyugati csoportban szereplő Érdi VSE együttese több új érkezőt is bejelentett, köztük a korábbi utánpótlás-válogatott játékost, Melczer Vilmost – számolt be róla az erdmost.hu.

 

A 30. életévében járó Melczer Vilmos pályafutása során már az NB I-ben (MTK, Siófok, Mezőkövesd) és az NB II-ben (Budaörs, ZTE) is szerepelt. Legutóbb a szintén másodosztályú Ajka játékosa volt. Melczer korábban az U17-es és az U19-es válogatottba is kapott meghívót.

 

Melczeren kívül két Pest megyei válogatott labdarúgó, Bozsoki Imre és Tárkányi Gergő is Érden folytatja, akárcsak az a Németh Gábor, aki korábban másfél évadon keresztül már volt a klub játékosa.

 

A másodosztályú Váctól télen fél évre kölcsönbe érkező Pallagi Botond szerződését egy évvel meghosszabbították, így a következő szezonban ő is az érdi középpályát erősíti.

 

Tárkányi Gergő, arra a kérdésre, hogy hány gólt vár magától a következő idényben matematikai alapon felelt: „Ausztriai éveim után először tíz, aztán húsz gólt lőttem, szóval legyen most harminc.”

 

Ami a távozókat illeti, Skita Tamás a Viadukt SE-Biatorbágyhoz szerződött, Hegedűs Norbert felhagyott az aktív sportolással, míg Cservenka Gergővel nem számol a szakvezetés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC