Hárman harcolnak a feljutásért Keleten - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hárman harcolnak a feljutásért Keleten

Nagy Tamás - 2016. April 13. Wednesday 08:25
Magyarország - Az NB III Keleti-csoportjában három csapatnak maradt reális esélye a feljutásra.
Kép forrása: Szabolcs online

A Nyíregyháza vezeti a bajnokságot 64 ponttal, őket követi öt pont lemaradással a Cegléd, és végül a Cigánd fér még fel a képzeletbeli dobogóra. Utóbbinak 52 pontja van, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál. Végignézve a Keleti-csoport mezőnyén a fent említett csapatoknak van reális esélye, hogy megszerezze a két feljutó hely valamelyikét.

A Spartacustól kifejezett elvárás az azonnali feljutás, ezt nem titkolták a nyáron sem, miután vissza sorolták őket a harmadosztályba. A csapat szinte teljesen egyben maradt, így természetesen azonnal a csoport egyik bajnokaspiránsává léptek elő. Az elvárásoknak megfelelően teljesítenek a pontvadászatban is, őket inkább már az motiválhatja, hogy bajnokként teljesítsék a célkitűzést.

A Cegléd tavaly tavasszal kieső helyen végzett a másodosztályban, ennek köszönhetően találta magát a harmadik osztályban. A CVSE vezetősége sem titkolta célkitűzését, ők is a feljutásért szálltak harcba. Pechükre a Nyíregyházával kerültek egy csoportba, de ha nem is bajnokként, azért a feljutás még így is meglehet.

A harmadik helyezett Cigándnak a legkisebb az esélye a feljutás kiharcolására. A listavezetővel szembeni 12 pontos hátránya tetemesnek tűnik a hátralévő 8 fordulóra. A második - még feljutást érő - helyezéstől is 7 pont távolságra vannak, de a Cegléd már csak 7 mérkőzést játszik. Egy hibátlan hajrával és az első két helyezett elleni bravúrral kiharcolhatják még a feljutást...

Hátralévő mérkőzések:

Nyíregyháza: Salgótarján (i), Cigánd (o), REAC (o), Diósgyőr II. (i), RKSK (o), Kazincbarcika (i), Hatvan (o)

Cegléd: Újpest II. (i), Felsőtárkány (o), Putnok (i), Tállya (o), Salgótarján (i), Cigánd (o), REAC (o)

Cigánd: DVSC II. (o), Nyíregyháza (i), Nyírbátor (o), Jászberény (i), Tiszaújváros (o), Cegléd (i), Felsőtárkány (o), Putnok (i)

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!