Harmadikok csatája - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Harmadikok csatája - reakciók

Simon Zoltán - 2019. February 12. Tuesday 16:40
Szakvezetők elemzése.
Kép forrása: Érd
Az Érd a Nyugati csoportban harmadik, a Jászberény a Keletiben, mindkét gárda 31 pontot szerzett eddig. A szombati, egymás elleni edzőmeccsük után a két szakvezető értékelt.
 
Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Jászberényi FC 2–1 (0–0)
Gólszerzők: Pál Sz. (47.), Mojzer (58.), ill. Ludasi (59.)
 
Limperger Zsolt (Érd): "Ez a hét volt a csúcsterhelés, most már visszavesszük a futómennyiséget. Fáradtak voltunk, de nem fizikálisan, hanem fejben. Sok rossz döntést hoztunk kulcshelyzetekben, de ezzel nincs bajom, ha jön a frissesség, akkor a pontosság is jönni fog. A Jászberény feljutásra esélyes csapat, összeszokott, rutinos játékosok alkotják, de mi is bizonyítottunk"
 
Huszák Géza (Jészberény): "Vártuk azt, hogy mikor leszünk egy kicsit fáradtabbak, mert négy hete edzünk, most tompábbak voltunk, ettől függetlenül kiegyenlített mérkőzés volt. Megkockáztatom, nekünk nagyobb lehetőségeink voltak, de a második kapott gólunknál, amikor ott maradt tízméteres lesen az érdi játékos és a mi játékosunk oda rúgta neki a labdát… De nem is az eredmény számított, hanem az, hogy játsszunk. Látszik az Érden is, nem véletlenül áll ott a csoportjában, ahol. Frissebb, dinamikusabb volt nálunk. Az időszakhoz képest megfelelő meccs volt" 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!