nb1.hu

Harmadikok csatája – reakciók

Szakvezetők elemzése.

Az Érd a Nyugati csoportban harmadik, a Jászberény a Keletiben, mindkét gárda 31 pontot szerzett eddig. A szombati, egymás elleni edzőmeccsük után a két szakvezető értékelt.
 
Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Jászberényi FC 2–1 (0–0)
Gólszerzők: Pál Sz. (47.), Mojzer (58.), ill. Ludasi (59.)
 
Limperger Zsolt (Érd): "Ez a hét volt a csúcsterhelés, most már visszavesszük a futómennyiséget. Fáradtak voltunk, de nem fizikálisan, hanem fejben. Sok rossz döntést hoztunk kulcshelyzetekben, de ezzel nincs bajom, ha jön a frissesség, akkor a pontosság is jönni fog. A Jászberény feljutásra esélyes csapat, összeszokott, rutinos játékosok alkotják, de mi is bizonyítottunk"
 
Huszák Géza (Jészberény): "Vártuk azt, hogy mikor leszünk egy kicsit fáradtabbak, mert négy hete edzünk, most tompábbak voltunk, ettől függetlenül kiegyenlített mérkőzés volt. Megkockáztatom, nekünk nagyobb lehetőségeink voltak, de a második kapott gólunknál, amikor ott maradt tízméteres lesen az érdi játékos és a mi játékosunk oda rúgta neki a labdát… De nem is az eredmény számított, hanem az, hogy játsszunk. Látszik az Érden is, nem véletlenül áll ott a csoportjában, ahol. Frissebb, dinamikusabb volt nálunk. Az időszakhoz képest megfelelő meccs volt" 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC