Harcban a feljutásért: fontos változás a versenykiírásban - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Harcban a feljutásért: fontos változás a versenykiírásban

Simon Zoltán - 2022. June 24. Friday 13:31
Nem lesz elzárva az út a megyei csapatok előtt.
Fontos, és valljuk be őszintén, az igazságosabbá tétel jegyében történő változás történt a versenykiírásban az NB III-ba feljutni kívánó együttesek tekintetében. 
 
“A 2022/23. évi Megyei-Budapesti I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok 1. helyezett csapatai közül 10 csapat.
 
Amennyiben egy bajnokság 1. helyezettjének nincs licensze vagy nem kíván magasabb osztályba lépni, akkor az adott bajnokság 2. helyezettjét illeti meg a bajnokkal azonos feltételek mellett az osztályozóban való részvétel joga. Ha a 2. helyezettnek nincs licensze vagy nem akar feljebb indulni, akkor a 3. helyezettet illeti meg az indulás joga. Amennyiben az 1., 2. és 3. helyezett egyike sem rendelkezik licensszel vagy nem akar magasabb osztályba lépni, akkor abból a bajnokságból nem lesz résztvevő az osztályozóban. Osztályozó mérkőzések szükségesek, amennyiben 10 csapatnál több jelentkező sportszervezet van a 2023/24. évi NB III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságra. /Az osztályozó mérkőzések lebonyolítását az MLSZ Versenybizottsága végzi./”
 
A versenykiírás a linkre kattintva érhető el
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!